Fiat Tipo

Rijklaar vanaf
€ 31.990

Vernieuwde look

De Fiat Tipo is volledig vernieuwd. Dankzij de glanzend zwarte frontgrille inclusief het nieuwe Fiat-embleem, heeft de Fiat Tipo een brede en stoere look. De full-led koplampen zorgen voor goed zicht in het donker en geven de auto ook een markant aanblik. Ook in het donker is de Fiat Tipo direct te herkennen aan zijn kenmerkende gebogen achterlichten.

Benut de unieke voordelen van de elektrificatie van deze mild hybrid: een lager brandstofgebruik, milieuvriendelijkere prestaties en dat zonder te hoeven opladen. De 15kW-elektromotor zorgt voor een krachtige acceleratie, een stiller start-/stopsysteem en soepelere schakelbewegingen, met dank ook aan de compleet nieuwe 7-trapsautomaat met dubbele ontkoppeling.

De Fiat Tipo is uitgerust met o.a.

  • Uconnect radio met DAB en USB
  • Active Grille Shutter
  • Deurgrepen en spiegelkappen zwart uitgevoerd
  • Handmatige airconditioning
  • Lane keep assist
  • Intelligent speed assist

Fiat Tipo foto’s

Ervaar de Fiat Tipo zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Fiat Tipo jouw kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Fiat Tipo rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Vernieuwd in- en exterieur

De nieuw vormgegeven voor- en achterbumper ogen robuust en elegant, voor de velgen is er keuze tussen verschillende designs. Het interieur van de Fiat Tipo onderscheidt zich door het gebruik van hightech materialen die eigentijdse stijl combineren met een hoog comfort.

Geavanceerde technologie

De Fiat Tipo beschikt over geavanceerde rijassistentiesystemen, zij helpen jou zorgeloos van het rijden te genieten. Daarnaast is de frontgrille voorzien van elektronisch gestuurde lamellen die afhankelijk van de omstandigheden de luchtstroom door de radiateur beperken om op die manier brandstof te besparen.

Meer weten?