GARANTIE & MOBILITEIT

100% genieten van jouw nieuwe auto

Om zorgeloos te kunnen genieten bieden onze merken uitgebreide garantie en services aan. Lees op hieronder met welke garantie en service jouw auto is geleverd.

Opel

Opel biedt een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar op elke nieuwe Opel. Daarnaast wordt een nieuwe Opel geleverd met 2 jaar lakgarantie en 12 jaar garantie tegen het doorroesten van de carrosserie. Op Opel onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires, die gemonteerd zijn door de Opel dealer, geeft Opel 1 jaar garantie. De garanties zijn gekoppeld aan de auto en via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

De fabrieksgarantie van Opel geeft recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de garantietermijn van twee jaar voordoet. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden.

Citroën

Elke Citroën wordt geleverd met een 2 jaar garantie die eventuele defecten als gevolg van een product- en of fabricagefout dekt. Alle precieze informatie kan je vinden in het onderhouds- en garantieboekje dat je bij de aflevering van jouw nieuwe auto hebt ontvangen. Als er zich een storing voor doet, kan je bij Henri & Herman terecht met je onderhouds- en garantieboekje. Als Citroën Erkend Reparateur kunnen wij bepalen of de commerciële garantie het geconstateerde probleem dekt.

Citroën verlengde garantie & servicecontracten

Bij Citroën kan je een verlengde garantieverzekering van MyCITROËN FreeDrive afsluiten. Je kan zo de 2 jaar fabrieksgarantie verlengen tot 3, 4 of 5 jaar. Je kan deze verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij aanschaf van jouw nieuwe auto, maar ook gedurende de standaard garantieperiode. Meer weten? Bekijk dan hier alle voordelen.

Fiat

Bij de aankoop van een nieuwe Fiat is een fabrieksgarantie van 2 jaar inbegrepen. Deze gaat in op de datum van registratie. Deze garantie kent géén kilometerbeperking. Bovendien ben je ook verzekerd van 2 jaar pechhulp, met dekking voor Europa. Tot slot wordt een nieuwe Fiat geleverd met 2 jaar lakgarantie en 8 jaar garantie tegen het doorroesten van de carrosserie.

De garantie biedt dekking tegen fabricagefouten, die door ons als officiële Fiat Dealer gratis zullen worden verholpen, waarbij gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen. Werkzaamheden, die onder deze garantie worden uitgevoerd, omvatten de reparatie of vervanging van het defecte onderdeel, de arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie en de levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de werkzaamheden uit te voeren.

Fiat Professional

Bij de aankoop van jouw nieuwe Fiat Professional is een garantie van 24 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum en geen kilometerbeperking heeft. Tijdens deze garantie profiteer je ook van hulp bij pech onderweg. Tot slot wordt een nieuwe Fiat Professional geleverd met 2 jaar lakgarantie en 8 jaar garantie tegen het doorroesten van de carrosserie.

De garantie biedt dekking tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen. Werkzaamheden onder garantie worden uitgevoerd door ons als Fiat Professional Servicecentrum en omvatten: reparatie of vervanging van het defecte onderdeel, arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie, levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

DS

Na het kopen van jouw nieuwe DS profiteer je van 2 jaar commerciële garantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteer je van de hulpverlening van DS Assistance, 2 jaar lakgarantie en ten slotte 12 jaar garantie tegen het doorroesten van de carrosserie.

Garantie op 100% elektrische voertuigen en plug-in hybrid voertuigen

De duur en het maximaal kilometrage van de garantie op de aandrijflijn van 100% elektrische en plug-in hybrid voertuigen zijn identiek aan die van de commerciële garantie van het voertuig. De tractiebatterij van 100% elektrische en plug-in hybrid voertuigen is gegarandeerd voor een periode van 8 jaar of 160.000 km, wat het eerst bereikt is, met een minimum behoud van de batterijcapaciteit van 70% tijdens de garantieperiode.

DS verlengde garantie

Via de verlengde garantieverzekering kan je de standaard 2 jaar commerciële garantie verlengen met 3, 4 of 5 jaar. Deze verzekering is toegesneden op jouw persoonlijke situatie. Je kan zelf kiezen voor de looptijd en het maximaal aantal kilometers. Meer weten? Bekijk dan hier alle voordelen.

Jeep

Elke nieuwe Jeep wordt geleverd met een garantie van 3 jaar die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 1 jaar aanvullende garantie via Mopar, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden. De garantie van 3 jaar geeft dekking in heel Europa.

De garantie biedt dekking tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele onderdelen. Werkzaamheden die onder garantie worden uitgevoerd door ons als Jeep Servicecentrum omvatten: reparatie of vervanging van het defecte onderdeel; arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie; levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Tot slot wordt een nieuwe Jeep geleverd met 2 jaar lakgarantie en 7 jaar garantie tegen het doorroesten van de carrosserie.

Alfa Romeo

Bij de aankoop van een nieuwe Alfa Romeo is een garantie van 3 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 1 jaar aanvullende garantie via Mopar, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden. De garantie van 3 jaar geeft dekking in heel Europa.

De garantie biedt dekking tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele onderdelen. Werkzaamheden die onder garantie worden uitgevoerd door ons als Alfa Romeo Servicecentrum omvatten: reparatie of vervanging van het defecte onderdeel; arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie en levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Tot slot wordt een nieuwe Alfa Romeo geleverd met 2 jaar lakgarantie en 8 jaar garantie tegen het doorroesten van de carrosserie.

Abarth

Vanaf de registratiedatum van een nieuwe Abarth, is de auto voorzien van 3 jaar garantie. De garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 1 jaar aanvullende garantie via Mopar. De garantie kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op voorwaarde dat de auto wordt onderhouden volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. De garantie geldt voor fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele Abarth onderdelen. De garantie van 3 jaar geeft dekking in heel Europa.

Door een Abarth Servicecentra uitgevoerde werkzaamheden die vallen onder de garantie zijn de reparatie of vervanging van het defecte onderdeel; arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie en levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie uit te voeren. Daarnaast heb je 24 maanden vanaf de afleverdatum garantie op de lak. Deze garantie voorziet in het geheel of gedeeltelijk opnieuw spuiten van delen van de auto om eventuele imperfecties van het lakwerk te verhelpen, dit in overeenstemming met de standaarden van de fabrikant.

Tot slot is de carrosserie van uw auto gedekt tegen doorroesten van binnenuit. Deze garantie voorziet in het herstellen en/of vervangen van doorgeroeste delen en is 8 jaar geldig vanaf de registratiedatum van de auto.