GARANTIE & MOBILITEIT

100% genieten van uw nieuwe auto

Om zorgeloos te kunnen genieten bieden onze merken uitgebreide garantie en services aan. Lees op hieronder met welke garantie en service uw auto is geleverd.

OPEL

Opel biedt een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar op elke nieuwe Opel. Daarnaast wordt een nieuwe Opel geleverd met 2 jaar lakgarantie en 12 jaar garantie tegen het doorroesten van de carrosserie. Op Opel onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires, die gemonteerd zijn door de Opel dealer, geeft Opel 1 jaar garantie. De garanties zijn gekoppeld aan de auto en via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

De fabrieksgarantie van Opel geeft recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de garantietermijn van twee jaar voordoet. Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden.

CITROËN

Elke Citroën wordt geleverd met een 2 jaar garantie die eventuele defecten als gevolg van een product- en of fabricagefout dekt. Alle precieze informatie kunt u vinden in het onderhouds- en garantieboekje dat u bij de aflevering van uw nieuwe auto heeft ontvangen. Als er zich een storing voor doet, kunt u bij Henri & Herman terecht met uw onderhouds- en garantieboekje. Als Citroën Erkend Reparateur kunnen wij bepalen of de commerciële garantie het geconstateerde probleem dekt.

Citroën verlengde garantie & servicecontracten

Bij Citroën kunt u een verlengde garantieverzekering van MyCITROËN FreeDrive afsluiten. U kunt zo de 2 jaar fabrieksgarantie verlengen tot 3, 4 of 5 jaar. U kunt deze verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij aanschaf van uw nieuwe auto, maar ook gedurende de standaard garantieperiode. Meer weten? Bekijk dan hier alle voordelen.

DS

Na het kopen van uw nieuwe DS profiteert u van 2 jaar commerciële garantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteert u van de hulpverlening van DS Assistance, 2 jaar lakgarantie en ten slotte 12 jaar garantie tegen het doorroesten van de carrosserie.

Garantie op 100% elektrische voertuigen en plug-in hybrid voertuigen

De duur en het maximaal kilometrage van de garantie op de aandrijflijn van 100% elektrische en plug-in hybrid voertuigen zijn identiek aan die van de commerciële garantie van het voertuig. De tractiebatterij van 100% elektrische en plug-in hybrid voertuigen is gegarandeerd voor een periode van 8 jaar of 160.000 km, wat het eerst bereikt is, met een minimum behoud van de batterijcapaciteit van 70% tijdens de garantieperiode.

DS verlengde garantie

Via de verlengde garantieverzekering kunt u de standaard 2 jaar commerciële garantie verlengen met 3, 4 of 5 jaar. Deze verzekering is toegesneden op uw persoonlijke situatie. U kunt zelf kiezen voor de looptijd en het maximaal aantal kilometers. Meer weten? Bekijk dan hier alle voordelen.