Jeep Avenger

Rijklaar vanaf
€ 37.000

De eerste 100% elektrische Jeep

Bereid je voor op een compleet nieuwe elektrische rijervaring en sla de weg naar de toekomst in met de eerste volledig elektrische Jeep. Met de Jeep Avenger ga je de uitdaging van deze tijd aan zonder CO2-uitstoot, maar met unieke rijeigenschappen en de nieuwste technologieën zonder iets in te leveren van de vrijheid die alleen een echte Jeep biedt.

Het design van de nieuwe compacte Jeep Avenger combineert authentieke Jeep-stijl met markante moderne looks die zijn innovatieve technologie onderstrepen. Het veelzijdige interieur biedt de opbergruimte om alles mee te nemen wat je voor je dagelijkse bezigheden nodig hebt. Over het rijbereik hoef je je geen zorgen te maken: de actieradius betreft zo’n 400 kilometer en met snelladen laad je in korte tijd voldoende stroom bij om weer een flink eind verder te kunnen rijden.

Jeep Avenger 1st Edition

Vanaf nu kun je een pre-booking maken voor de Jeep Avenger 1st Edition. Deze lanceringsuitvoering wordt voorzien van exclusieve extra’s zoals two-tone lak en 18 inch lichtmetalen velgen en is beschikbaar in de kleuren Sun Yellow, Granite Grey en Volcano Black. Aan de binnenkant word je verwelkomd door het meerkleurige omgevingslicht en omringd door de technologie van het volledig digitale dashboard. De Jeep Avenger 1st Edition combineert geavanceerde veiligheids- en rijassistentiefuncties met innovatieve technologie, parkeersensoren rondom en een achteruitrijcamera die samen een 360-graden overzicht van boven de auto geven. Wil jij als eerste in het bezit zijn van de Jeep Avenger 1st Edition? Neem contact op met onze verkoopadviseurs.

Jeep Avenger uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2023’

De nieuwe Jeep Avenger is uitgeroepen tot Europese ‘Auto van het Jaar 2023’. De volledig elektrische Jeep Avenger is daarmee het eerste model van Jeep die deze prestigieuze prijs wist te winnen sinds deze competitie 60 jaar geleden voor het eerst werd georganiseerd.

De Jeep Avenger wordt in 2023 verwacht in de showroom. Wil jij als eerste op de hoogte zijn zodra de nieuwe Jeep Avenger in de showroom staat? Schrijf je dan in!

Aanhef
Privacybeleid(Vereist)

Jeep Avenger foto’s

Ervaar de Jeep Avenger zelf

De Jeep Avenger wordt in 2023 verwacht. Wil je nu alvast meer weten? Neem contact op met onze verkoopadviseurs.

Jeeps vrijheid

De Jeep Avenger biedt de modernste infotainmenttechnologie voor een connected rijervaring die past bij het gevoel van vrijheid die de auto oproept. Voor Jeep betekent vrijheid ook meenemen wat je maar wilt. Daarom vind je in de Jeep Avenger voor al je spullen een handige opbergplek. Alleen al in het interieur kun je, alles bij elkaar, met gemak de inhoud van een handbagagetrolley kwijt. Daarnaast beschik je ook nog over een ruime bagageruimte!

Ontdek een nieuwe dimensie van rijplezier

De Jeep Avenger is een combinatie tussen de avontuurlijke rijervaring van een Jeep met het rijgemak van een elektrische auto. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege accu, je kunt namelijk al weer 30 kilometer rijden na 3 minuten snelladen. 30 minuten snelladen is goed voor het tot 80% opladen van de accu.

Meer weten?