Jeep Compass e-Hybrid

Rijklaar vanaf
€ 43.700
Private lease (p/mnd)
€ 702

Een compleet vernieuwde aandrijflijn

De Hybrid-aandrijflijn van de Jeep Compass e-Hybrid bestaat uit een vernieuwde 1.5-turbobenzinemotor van 130 pk / 97 kW en een nieuwe 7-traps DCT-transmissie waarin een 48V-elektromotor met een vermogen van 20 pk/15 kW* is geïntegreerd. Dankzij de toevoeging van deze elektromotor biedt deze nieuwe geheel door Jeep® ontwikkelde aandrijflijn je de mogelijkheid om een beperkte afstand met lage snelheid uitsluitend elektrisch te rijden.

*De beschikbaarheid van het elektrisch vermogen is in de praktijk afhankelijk van de rijomstandigheden en het laadniveau van de batterij.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Jeep Compass e-Hybrid is uitgerust met o.a.

  • Lichtgetint zonwerend glas
  • Start/Stop Systeem
  • Active Grille Shutters
  • Cruise Control
  • Achteruitrijcamera
  • Lane Departure Warning

Jeep Compass e-Hybrid foto’s

Ervaar de Jeep Compass e-Hybrid zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Jeep Compass e-Hybrid jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Jeep Compass e-Hyrbid rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Een vernieuwd interieur

Het interieur van de Jeep Compass e-Hybrid is vernieuwd. Het meest kenmerkende element is de nieuwe middelconsole die zich kenmerkt door een meer horizontaal design en het Uconnect-scherm in tabletformaat dat uit het dashboard naar voren komt.

Iconische vormen en lijnen

Het nieuwe design van de Jeep Compass e-Hybrid geeft een moderne invulling aan de traditionele Jeep-elementen. De led-profielen van de dagrijlichten en achterlichten volgen de vloeiende lijnen van de auto en begrenzen de contouren. Met hun vorm verhogen ze niet alleen de zichtbaarheid, maar ook de herkenbaarheid van de auto.

Meer weten?