Jeep Wrangler 4xe

Rijklaar vanaf
€ 90.800

Een nieuw soort Jeep mobiliteit

De Jeep Wrangler 4xe stapt in de wereld van elektrificatie met de nieuwe plug-in hybrid technologie. De vierwielaandrijving wordt gecombineerd met de nieuwe elektrische aandrijving om een nieuw concept van mobiliteit te kunnen geven. Het Uconnect-systeem geeft je toegang tot alle hybridefuncties van de auto, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de elektrische aandrijving.

De Jeep Wrangler 4xe is uitgerust met o.a.

  • Verwijderbare portieren voor en achter en omklapbare voorruit
  • LED verlichting voor en achter
  • Mistlampen voor
  • 18 inch lichtmetalen velgen
  • Alpine Audio systeem met 9 speakers en subwoofer
  • Parkeersensoren voor en achter

Jeep Wrangler 4xe foto’s

Ervaar de Jeep Wrangler 4xe zelf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Jeep Wrangler 4xe u kan bieden, of wilt u direct in een nieuwe Jeep Wrangler 4xe rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Opladen tijdens het rijden

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe kan zelfs tijdens het rijden zijn elektromotor opladen. Dankzij de e-Coasting-functionaliteit kan de kinetische energie die vrijkomt tijdens het remmen, afremmen en rijden omgezet worden in energie dat gebruikt kan worden door de elektromotor.

Nog krachtiger

De Jeep Wrangler 4xe gaat alledaagse uitdagingen aan met tot 380 pk aan gecombineerd vermogen. De auto is krachtig en blijft trouw aan zijn status als compromisloze terreinauto dankzij een maximumkoppel bij lage toerentallen.

Meer weten?