Henri & Herman wordt Nefkens

Met trots kondigen wij aan dat Nefkens per 1 december 2023 de 8 vestigingen van Henri & Herman heeft overgenomen. Henri & Herman vertegenwoordigt in Midden-Nederland de Stellantis-merken Opel, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Alfa Romeo en Abarth.

Henri & Herman eigenaar Geerlof Stam is verheugd over de overname door Nefkens:
“Om ook in de toekomst succesvol te blijven is schaalvergroting noodzakelijk. Dat betekent dat je keuzes moet maken. Daarnaast is Nefkens een sterke partij die voor onze medewerkers en klanten een gezonde toekomst waarborgt.”

Ook Nefkens Directeur René Roggen ziet de overname met veel vertrouwen tegemoet:
“Henri & Herman is een mooi bedrijf. Met de overname verstevigen we onze Stellantis-positie en gaan we in de regio Utrecht en Amersfoort alle Stellantis-merken voeren. Dat gaat ons belangrijke synergievoordelen geven.”

Voor u als gewaarde klant verandert er weinig. Met veel enthousiasme zetten wij de bestaande activiteiten van Henri & Herman voort. Wij blijven u welkom heten op de  voor u bekende locaties met de voor u vertrouwde gezichten.

Het enige wat op korte termijn gaat verander is dat onze Opel vestiging gevestigd aan de Meijewetering 1 gaat verhuizen naar Meijewetering 19. Over de exacte invulling en datum van verhuizen informeren wij u separaat.

Uw bezoek blijft zeer gewaardeerd, en wij kijken er naar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.