ONDERHOUD

Wij helpen jou onbezorgd te blijven genieten van je auto

Om onbezorgd van jouw auto te blijven genieten, is het uitvoeren van periodiek onderhoud essentieel. Bij Henri & Herman zijn de technische specialisten in de werkplaats speciaal geschoold in het onderhouden en repareren van de auto’s van Opel, Citroën, Fiat, Fiat Professional, DS, Jeep, Alfa Romeo en Abarth. Daarnaast maken wij gebruik van originele onderdelen die speciaal gemaakt en getest zijn voor jouw auto en tevens voldoen aan de strengste fabriekseisen.

Vervangend vervoer tijdens onderhoud
Als jouw auto in onze werkplaats staat voor onderhoud is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Je ontvangt een nagenoeg nieuwe auto, die zoveel mogelijk in lijn ligt met jouw eigen auto. Je kunt ook gebruik maken van een fiets.

Haal- en brengservice tijdens onderhoud
Indien je binnen een straal van 15 kilometer vanaf de gewenste vestiging woont of werkt, kan je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij komen jouw auto ophalen en/of weer terugbrengen na het uitgevoerde onderhoud. Voor onze haal- en brengservice betaal je € 19,95.

Onderhoud aan oudere auto
Heb je een al wat oudere auto? Ook dan kan jouw auto in onderhoud bij Henri & Herman dankzij de budgetbeurten. De budgetbeurten zijn speciaal ontwikkeld voor de oudere auto’s en zijn aantrekkelijk geprijsd. Onze technische specialisten adviseren jou graag over een geschikt onderhoudsvorm passend bij jouw auto.

Gratis pechhulp
Als je jouw auto bij Henri & Herman laat onderhouden, ontvang je in de meeste gevallen een jaar gratis pechhulp. Lees hier meer over de pechhulppakketten per merk.

Service terwijl je wacht
Het kan altijd onverwachts gebeuren: een lekke band, kapotte lamp of versleten remblokken. Zelfs bij regelmatig onderhoud kunnen onderdelen toch onverwachts kapot gaan. In veel gevallen kan je zonder vooraf een afspraak te maken snel geholpen worden, zodat het probleem snel opgelost wordt. Bij Henri & Herman maken wij graag tijd en ruimte vrij in onze werkplaats voor kleine reparaties. Terwijl je geniet van een kop koffie, gaan wij voor jou aan de slag. Vooraf bespreken wij altijd wat de kosten gaan zijn van de reparatie, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze service terwijl je wacht geldt voor de uitlaat, banden, accu, remblokken, ruitenwissers, lampen en kleine controles zoals de oliepeil, koelvloeistof en bandenspanning. Rij dus niet te lang door met het probleem, maar rij even langs bij Henri & Herman.