ONDERHOUD

Wij helpen u om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw auto

Om onbezorgd van uw auto te blijven genieten, is het uitvoeren van periodiek onderhoud essentieel. Bij Henri & Herman zijn de technische specialisten in de werkplaats speciaal geschoold in het onderhouden en repareren van de auto’s van Citroën, DS en Opel. Daarnaast maken wij gebruik van originele onderdelen die speciaal gemaakt en getest zijn voor uw auto en tevens voldoen aan de strengste fabriekseisen.

Vervangend vervoer tijdens onderhoud
Als uw auto in onze werkplaats staat voor onderhoud is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. U ontvangt een nagenoeg nieuwe auto, die zoveel mogelijk in lijn ligt met uw eigen auto. U kunt ook gebruik maken van een fiets.

Haal- en brengservice tijdens onderhoud
Indien u binnen een straal van 15 kilometer vanaf uw gewenste vestiging woont of werkt, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij komen uw auto ophalen en/of weer terugbrengen na het uitgevoerde onderhoud. Voor onze haal- en brengservice betaald u € 17,50.

Onderhoud aan oudere auto
Heeft u een al wat oudere auto? Ook dan kunt uw auto in onderhoud bij Henri & Herman dankzij de budgetbeurten. De budgetbeurten zijn speciaal ontwikkeld voor de oudere auto’s en zijn aantrekkelijk geprijsd. Onze technische specialisten adviseren u graag over een geschikt onderhoudsvorm passend bij uw auto.

Gratis pechhulp
Als u uw auto bij Henri & Herman laat onderhouden, ontvangt u in de meeste gevallen een jaar gratis pechhulp. Lees hier meer over de pechhulppakketten per merk.

Service terwijl u wacht
Het kan altijd onverwachts gebeuren: een lekke band, kapotte lamp of versleten remblokken. Zelfs bij regelmatig onderhoud kunnen onderdelen toch onverwachts kapot gaan. In veel gevallen kunt u zonder vooraf een afspraak te maken snel geholpen worden, zodat uw probleem snel opgelost wordt. Bij Henri & Herman maken wij graag tijd en ruimte vrij in onze werkplaats voor kleine reparaties. Terwijl u geniet van een kop koffie, gaan wij voor u aan de slag. Vooraf bespreken wij altijd met u wat de kosten gaan zijn van de reparatie, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze service terwijl u wacht geldt voor de uitlaat, banden, accu, remblokken, ruitenwissers, lampen en kleine controles zoals de oliepeil, koelvloeistof en bandenspanning. Rij dus niet te lang door met het probleem, maar rij even langs bij Henri & Herman.