OPEL ZEKERHEIDSCHECK

Slechts €39,95 incl. een jaar Opel Pechhulp Basis-NL

Bij het jaarlijks onderhoud dat wordt uitgevoerd door een Opel Erkend Reparateur, wordt automatisch Opel Pechhulp Basis-NL afgesloten vanaf de datum van de onderhoudsbeurt tot het volgende periodieke onderhoud, met een maximum van 12 maanden. Een aantal Opel modellen heeft echter een tweejaarlijks onderhoudsinterval. Speciaal voor die modellen heeft Opel de Opel Zekerheidscheck ontwikkeld. Met de Opel Zekerheidscheck kan je, tussen de reguliere onderhoudsintervallen in, een check laten uitvoeren en daardoor blijven profiteren van gratis Opel Pechhulp Basis-NL.

29-puntencheck
De Opel Zekerheidscheck is een preventieve en uitgebreide controle van 29 veiligheidsrelevante onderdelen. Mochten uit de check bijzonderheden of aandachtspunten naar voren komen, dan wordt er in overleg met jou een snelle oplossing geboden. De Opel Zekerheidscheck kost slechts €39,95 inclusief 12 maanden Opel Pechhulp Basis-NL.

Uitgebreide dekking
U kunt de Pechhulp Basis-NL tegen een meerprijs uitbreiden naar Pechhulp Plus-NL of Pechhulp Plus-Europa. Bekijk hier de mogelijke Opel Pechhulp pakketten.