OPEL ASTRA PLUG-IN HYBRID

Rijklaar vanaf
€ 40.499
Private lease (p/mnd)
€ 647

A new blitz is born

Ben jij klaar voor een volledig nieuwe rijervaring? Ontdek de nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid met zijn atletische stijl en toonaangevende technologie en maak kennis met het volledig digitale Pure Panel met een breed scherm en intuïtieve bediening. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte.

Het pure design met strakke lijnen en scherp gesneden oppervlakken geeft de Opel Astra Plug-in Hybrid een evenwichtige en krachtige uitstraling.

De nieuwe opel astra is uitgerust met o.a.

  • Geavanceerde assistentie- en veiligheidssystemen (Opel Safety Pack)
  • EcoLED-dagrijverlichting en -richtingaanwijzers
  • Draadloze Apple CarPlay/Android Auto
  • Pure Panel met 10″ instrumentarium en 10″ kleuren touchscreen
  • Elektronische klimaatregeling met twee zones

Astra Plug-in Hybrid foto’s

Ervaar de opel Astra Plug-in Hybrid zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Opel Astra Plug-in Hybrid jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Vernieuwd head-up display

Alle belangrijke rij-informatie is nu nog duidelijker op de voorruit geprojecteerd, zodat de bestuurder alles in het oog kan houden zonder de blik af te wenden van de weg. Je kunt de getoonde informatie bovendien zelf instellen, inclusief inkomende telefoongesprekken en media-informatie.

Meer ontspannen dan ooit achteruit rijden

Het slimme camerasysteem van de Opel Astra Plug-in Hybrid wordt automatisch gestart zodra je in de achteruit schakelt. Op het infotainmentscherm worden de beelden van de vier camera’s rondom de auto getoond. Het is zelfs mogelijk om de camera handmatig in te schakelen en om in te zoomen op het beeld van een camera.

Meer weten?