Opel astra

Vanaf

€ 26.249

Private lease

€ 345 p/m

Financieren

€ 279 p/m

De Opel Astra: vol innovatieve techniek

De Opel Astra is efficiënter, veelzijdiger, comfortabeler én zuiniger dan zijn voorganger. Met zijn toonaangevende Duitse techniek, geavanceerde systemen en een opvallend sportief karakter dat tot uiting komt in de grille, is de Opel Astra een indrukwekkende verschijning. Het interieur van de Opel Astra draait volledig om maximaal comfort. Zo is heeft iedereen royale beenruimte en is het interieur licht, ruim en ergonomisch ingericht.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De opel astra is uitgerust met o.a.

  • Verschuifbare armsteun voor
  • Electronic Climate Control
  • Elektrisch verwarmbare buitenspiegels
  • Follow me home verlichting
  • Automatic Light Control
  • 16 inch lichtmetalen velgen

Opel Astra foto’s

Ervaar de opel astra zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Opel Astra jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Opel Astra rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Ontspannen inparkeren met Advanced Park Assist

Opel’s Advanced Park Assist detecteert parkeerplaatsen en stuurt automatisch zodat jij ontspannen, veilig en snel inparkeert. De parkeerhulp geeft duidelijk aan of je naar voren of naar achteren moet rijden en wanneer je moet stoppen.

Elektronische handrem

Een elektronische handrem is slechts een klein knopje waardoor je profiteert van meer ruimte in de middenconsole. En wanneer je wegrijdt, wordt de elektronische handrem automatisch uitgeschakeld.

Meer weten?