NIEUWE OPEL ASTRA

Rijklaar vanaf
€ 31.949

De nieuwe Opel Astra

De nieuwe Opel Astra nodigt je uit om er direct in weg te rijden. Het eerste dat opvalt wanneer je in de nieuwe Astra stapt, is het volledig digitale Pure Panel met een breed scherm en intuïtieve bediening. Voor het eerst is de nieuwe Astra ook leverbaar als plug-in hybride met een zeer lage uitstoot.

De nieuwe opel astra is uitgerust met o.a.

  • Geavanceerde assistentie- en veiligheidssystemen (Opel Safety Pack)
  • EcoLED-dagrijverlichting en -richtingaanwijzers
  • Draadloze Apple CarPlay/Android Auto
  • Pure Panel met 10″ instrumentarium en 10″ kleuren touchscreen

Nieuwe Astra foto’s

Ervaar de opel Astra zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Opel Astra jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Opel Astra rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Inspirerende dynamiek

De nieuwe Astra trekt meteen de aandacht met zijn gedurfde en pure design. Voorzien van de nieuwe Opel Vizor maakt hij een zelfverzekerde indruk. De nieuwe Astra is een auto die veel meer biedt dan alleen praktisch gemak of dagelijks plezier.

Geniet van ontspannen autoritten

Wanneer je de nieuwe Astra instapt, valt direct het grote, overzichtelijke Pure Panel op waarop alle informatie wordt getoond die de bestuurder afhankelijk van de situatie nodig heeft. De hoogwaardige ergonomische comfortstoelen bieden jou ultieme ontspanning tijdens de autorit.

Meer weten?