Opel Corsa-e

Rijklaar vanaf
€ 33.999

Compact, klaar voor de toekomst én 100% elektrisch: de Opel Corsa-e

Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant, het dynamische karakter van de Opel Corsa-e wordt vanuit elke hoek benadrukt. Ook het interieur van de Opel Corsa-e maakt direct indruk dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel geeft een luxe uitstraling. Bij gebruik van een 100 kW snellader is de Opel Corsa-e binnen 30 minuten voor 80% opgeladen.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De opel corsa-e is uitgerust met o.a.

  • Boordcomputer met 7-inch digitaal kleurendisplay
  • Electronic Climate Control
  • Elektronische handrem
  • Automatisch dimmende binnenspiegel
  • Licht- en regensensor
  • Keyless Start

Opel Corsa-e foto’s

Ervaar de opel corsa-e zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Opel Corsa-e jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Opel Corsa-e rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Perfect voor alle soorten dagelijkse autoritten

Er zijn verschillende redenen om te gaan voor elektrisch rijden. Het is niet alleen milieubewust, maar je kunt ook profiteren van lagere gebruikskosten en belastingvoordelen. De 100% elektrische Opel Corsa-e is met zijn actieradius van 359 kilometer (WLTP) perfect voor vrijwel alle dagelijkse autoritten.

Voorzien van een ruime bagageruimte van 267 liter

Het platte batterijpakket van de Opel Corsa-e is geïntegreerd in de bodemplaat, onder de voor- en achterstoelen. Dit zorgt niet alleen voor ruimte winst, maar betekent ook dat de auto is voorzien van een laag zwaartepunt, voor een optimaal rijgedrag en maximale dynamiek.

Meer weten?