Opel Grandland x hybrid

Vanaf

€ 43.049

Private lease

€ 479 p/m

Financieren

€ 509 p/m

Met de Opel Grandland X Hybrid is elke rit een nieuw avontuur

De efficiënte Grandland X Hybrid maakt elke dag avontuurlijk dankzij zijn atletische design, innovatieve technologie en slimme assistentiesystemen. De combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor zorgt ervoor dat je optimaal zuinig en milieubewust kan rijden.

Dankzij zijn hybride technologie bied de Grandland X Hybrid jou alle vrijheid om te rijden zoals jij dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover én de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi: Elektrisch, Hybride, Sport en 4-wielaandrijving.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Opel grandland x hybrid is uitgerust met o.a.

  • Lederen stuurwiel met stuurwielbediening
  • Geluidswerende voorruit
  • Verstelbare middenarmsteun voor
  • Elektrisch bedienbare voor- en achterramen
  • Getinte zijruiten en achterruit
  • 17 inch lichtmetalen velgen

Grandland X Hybrid foto’s

Ervaar de grandland x hybrid zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Grandland X Hybrid jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Grandland X Hybrid rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Eenvoudig op te laden

Het opladen van de Grandland X Hybrid is eenvoudig. Net als 100% elektrische auto’s, kunt u opladen bij een openbaar oplaadpunt, maar ook thuis aan een thuislader of aan een gewoon stopcontact. Zo kan je de auto op ieder nodig moment gemakkelijk opladen om te kunnen blijven rijden met de elektromotor.

Adaptive Forward Lightning

Dankzij de automatisch afstellende koplampen op basis van de rij- en weersomstandigheden rijd je ook in het donker veilig en ontspannen in de Grandland X. Wanneer nodig schakelt de grootlicht-assistent automatisch over van grootlicht op dimlicht. Dit om het verblinden van andere weggebruikers te voorkomen.

Meer weten?