Opel Insignia Sports Tourer

Vanaf

€ 45.549

Private lease

€ 695 p/m

Financieren

€ 499 p/m

Duitse techniek in zijn meest verfijnde vorm

De Insignia Sports Tourer heeft een opvallend gestroomlijnd design en een uniek karakter. De auto biedt onovertroffen efficiëntie en de aantrekkelijke lijnen van een sportieve sedan. De slanke koplampen en achterlichten met het voor Opel kenmerkende “wing”-design en de dubbele verchroomde uitlaat benadrukken zijn hoge klasse. Het Interieur is elegant, ergonomisch en ruim.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Opel Insignia Sports tourer is uitgerust met o.a.

  • Lederen stuurwiel met stuurwielbediening
  • Electronic Climate Control
  • LED voor- en achterlichten
  • Verwarmbare buitenspiegels
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Opel Eye veiligheidssystemen

Insignia Sports Tourer foto’s

Ervaar de Opel insiginia Sports tourer zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Insignia Sports Tourer jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Insignia Sports Tourer rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Kenmerkende “wing” koplampen en achterlichten

De koplampen en achterlichten van de Insignia Sports Tourer zijn voorzien van het kenmerkende “wing”-design. Wanneer je de deur van de Opel Insignia Sports Tourer opent, verwelkomt de auto u met een subtiel lichtspel.

Rear Cross Traffic Alert

Gevaren die vroeger onzichtbaar waren, zijn nu gemakkelijk te vermijden dankzij het optionele Rear Cross Traffic Alert. Rear Cross Traffic Alert waarschuwt jou voor verkeer dat aan de achterkant van opzij nadert, op het moment dat je achteruit rijdt.

Exterieur insignia sports tourer

De Insignia Sports Tourer combineert een stijlvol desgin met de ruimte en veelzijdigheid van een stationwagon. Een gestroomlijnd silhouet, slanke LED-koplampen en -achterlichten met het kenmerkende “Wing”-design van Opel en de dubbele verchroomde uitlaat benadrukken zijn hoge klasse. 

Meer weten?