Opel Vivaro Electric

Rijklaar vanaf (excl. btw)
€ 37.900

Een bedrijfswagen die elke klus professioneel klaart

De 100% elektrische Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. De Vivaro Electric vestigt alleen in positieve zin de aandacht op jouw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Vivaro Electric nog prettiger.  

De Opel Vivaro Electric heeft een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).Zodra je tijdens het rijden jouw voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. In de meest efficiënte modus (B) kun je op korte ritten zelfs rijden zonder gebruik te maken van de traditionele remmen, zodat je het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt. 

De Opel Vivaro Electric is uitgerust met o.a.

  • Kunststof voor- en achterbumper
  • Radio met USB-aansluiting en Bluetooth
  • Bank voorpassagiers
  • Achterdeuren 180° te openen
  • Getint glas
  • On-board lader 11 kW, 3-phase

Opel Vivaro Electric foto’s

Ervaar de Opel Vivaro Electric zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Opel Vivaro Electric jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Opel Vivaro Electric rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Altijd snel en makkelijk laden

De krachtige lithium-ion batterijen van de Vivaro Electric, met een capaciteit van 50 kWh en 18 batterijmodules of 75 kWh en 27 modules, hebben een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u de Vivaro Electric in 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de gekozen batterij) tot 80% opladen. Met de standaard 11 kW lader is uw Vivaro Electric optimaal uitgerust voor een drukke werkdag. 

Verschillende carrosserieversies

De Vivaro Electric is er in vier carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro Electric is die alles biedt wat je nodig hebt.