Vind een Opel-vestiging bij jou in de buurt!

Stap binnen bij Henri & Herman, jouw vertrouwde Opel-dealer met meerdere vestigingen in de regio Utrecht. Bij ons draait alles om jouw passie voor Opel en klanttevredenheid. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe Opel, professioneel onderhoud, of gewoon wilt rondkijken, wij staan voor je klaar. Ontdek onze uitgebreide selectie Opel-modellen en onze hoogwaardige aftersales service. Onze toegewijde team staat voor je klaar, of je nu onze showrooms bezoekt om de nieuwste modellen te bewonderen of onze werkplaatsvestigingen bezoekt voor vakkundig onderhoud. Lees verder en ontdek welke van onze vestigingen bij jou het dichtst in de buurt is. Jouw rijervaring begint hier bij Henri & Herman.

Opel showrooms en verkooppunten Opel service en onderhoud

Opel showrooms en verkooppunten

Onze showroomvestigingen bieden jou de prachtige kans om de nieuwste Opel-modellen te bewonderen in een comfortabele en gastvrije omgeving. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsauto, een ruime gezinswagen of een krachtige SUV, onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te assisteren bij het kiezen van de Opel die het beste bij jouw behoeften past. Bezoek een van onze showroomvestigingen voor een proefrit en ontdek het plezier van rijden in een Opel.

Onze Opel showrooms

Loading …

Opel service en onderhoud

Bij onze aftersales vestigingen kun je rekenen op hoogwaardige service en onderhoud voor jouw Opel. Onze gecertificeerde technici en moderne werkplaatsen staan garant voor vakkundig onderhoud en reparaties om jouw Opel in topconditie te houden. We begrijpen het belang van betrouwbaarheid en veiligheid op de weg, en daarom staan we altijd voor je klaar.

Onze Opel werkplaats vestigingen

Loading …

Meer weten? We horen het graag!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in een van onze vestigingen, waar je kunt rekenen op de kwaliteit en service die je van Henri & Herman gewend bent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een showroomafspraak te maken. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.