Over
Henri Herman

Henri Nefkens en Herman Stam zagen in 1896 het belang van mobiliteit, al stond de auto nog in de kinderschoenen.

Nefkens Opel was een Opel-dealer in Amersfoort en omstreken, met meer dan 100 jaar historie waren zij een bekende organisatie met een eigen identiteit. STAM Opel was een Opel-dealer in Midden Nederland. Veel klanten kennen STAM Opel als onderdeel van STAM-Groep of Terberg Opel. Om haar focus op het merk Opel nog sterker te maken en te groeien in de provincie Utrecht, is STAM Opel in 2015 losgekoppeld van STAM-Groep.

Per augustus 2016 besloten de autobedrijven Nefkens en STAM verder te gaan onder de naam Henri & Herman. Dit als ode aan de grondleggers van de organisatie. In januari 2019 is Opel-dealer ZAM (met vestigingen in Zeist en Doorn) toegevoegd aan Henri & Herman. We timmeren hard aan de weg. Per januari 2021 hebben we de merken Citroën en DS overgenomen van Van Oord en per 1 januari 2022 hebben we de merken Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional en Jeep overgenomen van Lettenmeijer (Baarn) en Stern (Amersfoort). Sinds 1 juli 2022 kun je ook voor het merk Abarth bij ons terecht.

Bij Henri & Herman weten we wat je nodig hebt. Of je nu particulier of ondernemer bent, mobiliteit is voor iedereen heel belangrijk. Je bent van harte welkom in één van onze vestigingen!

Onze directie

Geerlof Stam

Algemeen Directeur

06 20 91 93 63

info@henriherman.nl

Robert Eppingbroek

Financieel Directeur

06 51 27 36 01

info@henriherman.nl

Jan van der Pouw Kraan

Aftersales Directeur

06 22 45 04 13

info@henriherman.nl

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Onderscheidend

Trots

Gewoon doen