Anouk Hoogendijk nieuwe ambassadrice Henri & Herman

Voormalig profvoetbalster Anouk Hoogendijk heeft er onlangs voor gekozen de samenwerking met Henri & Herman aan te gaan.

Anouk Hoogendijk staat bekend als één van de boegbeelden van het Nederlandse vrouwenvoetbal.

Ze is één van de grondleggers van de Eredivisie voor vrouwen in Nederland en kreeg om die reden de titel ‘Bondsridder’ uitgereikt door de KNVB. Ze speelde meer dan 100 interlands en wordt door vele voetballende meisjes gezien als een voorbeeld.

In 2007 werden de Eredivisie vrouwen opgericht. Dat was voor Anouk het moment om bij FC Utrecht te gaan trainen en spelen. Henri & Herman is dé jarenlang autopartner van FC Utrecht geweest en nog steeds bij FC Utrecht betrokken. Anouk en Henri & Herman delen dezelfde passie voor deze voetbalclub! Na haar carrière is Anouk alles behalve stil blijven zitten. Vandaag de dag staat ze vooral bekend als mediapersoonlijkheid. Zij zet zich veel in op maatschappelijk gebied, is gastspreker en host tijdens events, maar ook nog steeds actief in de voetbalwereld als analist.

Anouk is geboren en getogen in de regio Utrecht en momenteel woonachtig in De Meern; De regio waar Henri & Herman met 8 vestigingen aanwezig is. De passie voor voetbal en achtergrond in dezelfde regio zorgen dat Anouk en Henri & Herman veel raakvlakken hebben. Een mooie reden om krachten te bundelen en een samenwerking aan te gaan. Anouk gaat voortaan verder als ambassadrice van Henri & Herman!