Femke Bol ambassadrice van autodealer Henri & Herman

Begin 2023 werd het startschot gegeven voor de samenwerking tussen Femke Bol en Henri & Herman. Femke Bol, de succesvolle Nederlandse atlete, nam bij het tekenen van de samenwerking ook gelijk met een grote glimlach haar nieuwe Jeep in ontvangt. Femke sluit zich als ambassadrice bij Henri & Herman aan.

Geerlof Stam, algemeen directeur en eigenaar van Henri & Herman, is graag maatschappelijk betrokken. De afgelopen jaren zoekt Geerlof de samenwerking op met lokale topsporters, die zowel individueel als in teamverband, hard aan de weg timmeren. “Om een topprestatie neer te zetten is meer nodig dan alleen op tijd gaan slapen, gezond te eten én veel trainen. Fijn vervoer om je op een ontspannen manier van A naar B te verplaatsen is iets wat ook heel belangrijk is”, aldus Geerlof. “Als mobiliteitsaanbieder staan wij graag klaar om talent letterlijk op weg te helpen”. Zo ook Femke Bol.

Zowel Femke als Geerlof hebben beide iets met Amersfoort. Waar Amersfoort voor Femke haar geboorte- en woonplaats is, is dat voor Geerlof de plaats waar zijn bedrijf in 1896 werd opgericht door grondlegger Henri Nefkens. Femke haar ambitie om te groeien en keer op keer een topprestatie neer te zetten sluit perfect aan bij Geerlof zijn eigen ambitie om met zijn bedrijf te blijven groeien. Henri & Herman heeft de afgelopen jaren al een enorme groei meegemaakt. Deze groei zet Geerlof graag de komende jaren voort!