Henri & Herman rijdt de sterren!

Henri & Herman startte in 2022 als carservice partner van het Nederlands Film Festival. Tijdens het festival stelde Henri & Herman ruim twintig luxe auto’s van het merk DS Automobiles ter beschikking om de Nederlandse sterren naar premières en andere (rode loper) evenementen op het festival te brengen.

Nederlands Film Festival

In Nederland wordt elk jaar in september een Nederlands Film Festival georganiseerd. Tijdens dit festival is er een mogelijkheid filmmakers te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan. Daarnaast krijg je de mogelijkheid als eerste het nieuwste van eigen bodem te bekijken, waarbij je op unieke wijze film, series en digitale cultuur beleeft. Zie, voel en proef de festivalsfeer in bioscopen, filmtheaters en cafés tijdens een van de vele premières, filmvertoningen en unieke evenementen waar jij bij kunt zijn.

Gouden Kalveren

Het Gouden Kalf, de Grote Prijs van de Nederlandse Film, wordt sinds de eerste editie in 1981 jaarlijks uitgereikt aan onder meer de beste Nederlandse filmmakers, scenarioschrijvers, producenten en acteurs.

Het Nederlands Film Festival wordt jaarlijks afgesloten met het Gouden Kalveren Gala, waarbij de Gouden Kalveren uitgereikt worden.

Henri & Herman vindt het een eer om als carservice partner betrokken te zijn bij dit bijzondere festival en kijkt uit naar Nederlands Film Festival 2023.