PECHHULP

Snel weer op weg met Henri & Herman Pechhulp

Bij pech of een ongeval wil je snel geholpen worden. Wij zorgen er graag voor dat je snel mobiel bent.
Mocht je onverhoopt hulp nodig hebben, dan kan je via onderstaande telefoonnummers contact opnemen.

Opel Pechhulp Service

Bellen vanuit Nederland: 0800 – 099 1222
Bellen vanuit het buitenland: +31 70 314 5117

Citroën Assistance

Bellen vanuit Nederland: 0800 – 022 2244
Bellen vanuit het buitenland: +31 20 654 5638

DS Assistance

Bellen vanuit Nederland: 0800 – 242 40707
Bellen vanuit het buitenland: 0800 – 242 40707

Wanneer heb ik recht op pechhulp?

Opel Pechhulp Service
Elke nieuwe Opel wordt standaard geleverd met twee jaar Opel Pechhulp. Deze uitgebreide mobiliteitsgarantie geeft in heel Europa recht op gratis hulp bij pech onderweg. Wil je na de eerste twee jaar verzekerd blijven van mobiliteit? Laat jouw Opel dan consequent door Henri & Herman onderhouden. Als wij jouw Opel onderhouden verlengen wij jouw Opel Pechhulp Basis-NL met een periode van één jaar. Dit pakket kan je tegen betaling uitbreiden met vervangend vervoer, hulp bij een lekke band én hulp in heel Europa. Bekijk hier de mogelijke Opel Pechhulp pakketten.

Citroën Assistance
Elke nieuwe Citroën wordt geleverd met twee jaar Citroën Assistance. Hiermee heb je in heel Europa recht op gratis hulp bij pech onderweg. Wanneer je het onderhoud aan jouw Citroën bij Henri & Herman laat uitvoeren, wordt Citroën Assistance Pechhulp automatisch voor jou verlengd. De verlenging gaat in vanaf de datum dat het periodiek onderhoud is uitgevoerd en is geldig tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud, met een maximum van 12 maanden. Dit is ongeacht de leeftijd van het voertuig. Dit pakket kan je tegen betaling uitbreiden met vervangend vervoer, hulp bij een lekke band, een defecte accu én hulp in heel Europa. Bekijk hier de mogelijke Citroën Assistance pakketten.

DS Assistance
Elke DS 5 die vanaf 01-05-2015 is verkocht, elke DS 4 die vanaf 01-10-2015 is verkocht en alle auto’s van het merk DS die vanaf 01-01-2016 zijn verkocht; hebben gedurende 8 jaar recht op DS Assistance bij pech, een ongeval, een lekke band, verlies of diefstal van sleutels, in de auto ingesloten sleutels en het tanken van de verkeerde brandstof. Dit is gerekend vanaf de datum van de eerste tenaamstelling.

De services zijn beschikbaar voor elke gebruiker van de auto, ongeacht of hij ten tijde van het incident de eerste eigenaar is of niet. U kunt 8 jaar gebruik maken van DS Assistance wanneer u onderhoud heeft laten uitvoeren bij DS Store Utrecht (Powered by Henri & Herman) of één van de andere DS erkend reparateurs in Nederland.

Vragen over pechhulp?

Heb je vragen over de pechhulp? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!