Klik hier om ons te bellen

APK keuring voor uw Opel

Voordelig of zelfs gratis een APK keuring uitvoeren? Het kan bij Henri & Herman. Uw Opel dient veilig te zijn, voor u maar ook voor uw medeweggebruikers. Naast een APK keuring heeft een auto echter ook onderhoud volgens fabrieksschema nodig om in perfecte conditie te blijven. Als erkende Opel reparateur zorgen wij dat uw auto altijd in top staat verkeert na het verlaten van onze werkplaats. Direct een afspraak maken voor een APK keuring?

Prijs APK 

Bij Henri & Herman ontvangt uw Opel al een APK voor de lage prijs van €29,-. Dit is inclusief afmeldkosten, 3-gastest en BTW. 

MyOpel leden prijs

Voor MyOpel leden is de APK keuring slechts €19 .-. Heeft u een Opel? Wordt dan hier GRATIS lid van MyOpel en profiteer van deze actie. Bent u geen lid van MyOpel? Dan kost de losse keuring €29.-.

Gratis APK Keuring

U kunt als Opel rijder nu maximaal profiteren bij Henri & Herman. Combineer de APK-keuring met een onderhoudsbeurt en de APK is slechts € 9,-. Dit zijn alleen de afmeldkosten die betaald moeten worden aan het RDW.  Ook als uw Opel geen onderhoudsbeurt nodig heeft bent u bij Henri & Herman nog steeds voordelig uit.

APK KEURING VOLGENS DE RDW NORMEN

Henri & Herman houdt zich ten alle tijden vast aan de landelijke APK normen volgens het RDW. Uw Opel wordt gecontroleerd op tal van veiligheidsaspecten zoals:

  • Verkeersveiligheid: Remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu: Uitlaatgassen
  • Algemeen: Het Voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof
  • Kentekenplaten
  • Roetmeting
  • Viergasmeting (bij benzine of LPG)

Henri & Herman & APK