Klik hier om ons te bellen

Opel bougies

De bougies in uw Opel zijn erg belangrijke onderdelen om uw Opel voort te laten bewegen. De bougies laten uw motor draaien en zorgen er uiteindelijk voor dat wanneer u gas geeft de auto voortbeweegt. Na verloop van tijd geven bougies een minder goede vonk waardoor uw Opel motor minder goed gaat lopen. Wij nodigen u daarom uit in onze werkplaats om uw bougies te laten controleren en/of vervangen. De monteurs van Henri & Herman staan voor u klaar!

Wat doet een bougie?

De bougies zorgen voor een getimede vonk die het luchtbrandstof mengsel in uw Opel cilinders laten ontbranden. De kracht die daarbij vrijkomt zorgt voor de aandrijving van uw Opel. Bougies worden enkel in een benzinemotor gebruikt. Opel bougies zijn essentiėle onderdelen in de aandrijving waarbij het ook erg belangrijk is dat u deze tijdig vervangt. Versleten bougies geven geen goede vonk meer waardoor uw auto slecht gaat lopen en/of starten.

Wanneer moet een bougies worden vervangen?

Bougies zijn onderdelen die "slijten" en daarom zo nu en dan vervangen moeten worden. Wanneer de bougies geen goede vonk of een slecht getimede vonk afgeven dan moeten ze vervangen worden. Opel bougies worden doorgaans altijd per set vervangen. Wanneer ze vervangen moeten worden heeft Opel per model auto voorgeschreven, dit valt (vrijwel) altijd samen met een onderhoudsbeurt. 

Wat als u uw Opel bougies niet tijdig vervangt?

Wanneer u de Opel bougies niet tijdig vervangt zullen de bougies gaan haperen. Haperende bougies resulteren in een onregelmatig draaiende motor. De gevolgen hiervan zijn dat uw Opel minder soepel loopt en ook het bij het starten van de motor kunnen er problemen ontstaan. Bovendien zorgen haperende bougies voor extra slijtage, op termijn zelfs beschadiging en verlies aan vermogen. Laat ze dus tijdig vervangen en voorkom extra hoge kosten.

Garantie op bougies vervangen

Henri & Herman biedt 12 maanden garantie op bougies vervangen. Deze garantie geldt zowel op het onderdeel zelf als op het uurloon. Opel bougies vervangen bij Henri & Herman is vakkundig, voordelig en volgens een paste prijs. Toch binnen 12 maanden een defect? Henri & Herman herstelt het kosteloos voor u!

Prijs bougies vervangen

Opel bougies vervangen is bij Henri & Herman zeer voordelig. Deze prijs is all-in. De kosten van het onderdeel alsmede het uurloon zitten hier in berekend. Henri & Herman biedt u vaste en heldere prijzen zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Nieuwe bougies voor uw auto ontvangt u bij Henri & Herman al vanaf €65,-. Opel bougies vervangen doet u bij Henri & Herman zodat u verzekerd bent van vakkundig, voordelig en snel herstel!