Klik hier om ons te bellen

Brandstofsysteem reiniging Opel

Onnodige reparatiekosten voorkomen

Voor uw Opel is het brandstofsysteem zeer belangrijk. De conditie van het systeem is bepalend voor prestaties van de motor in uw Opel. Door vuil nemen de prestaties en het comfort van uw Opel echter af. Ook neemt het brandstofverbruik toe. Het is dan ook belangrijk om het brandstofsysteem periodiek te reinigen. Dit bespaart u onnodige reparatiekosten voor uw Opel. 

Afvalstoffen in het brandstofsysteem

Bepaalde stoffen als ethanol en methanol die tegenwoordig verwerkt zijn in brandstof zorgen bij condensvorming voor een aanslag van teer en andere afvalstoffen. Net als kalkophoping bij een douchekop. Wordt het brandstofsysteem van uw Opel onvoldoende schoon gehouden dan kan dit ervoor zorgen dat uw motor begint te haperen of stotteren. Een periodieke, grondige schoonmaakbeurt betekent dat uw auto in topconditie blijft en voorkomt problemen en onnodige reparaties.

Wanneer brandstofsysteemreiniger

De professionele technici van Henri & Herman gebruiken een speciale brandstofsysteemreiniger om vuil af te breken en het systeem schoon te maken. Ook zorgt het middel voor betere smering. Toekomstig vuil kan zich daardoor minder goed hechten aan de motor. Periodiek het brandstofsysteem reinigen strekt tot de aanbeveling. Gemiddeld ieder jaar is wenselijk en zo kunt u dit bijvoorbeeld combineren met een onderhoudsbeurt voor uw Opel.

Kosten reiniging

Indien het brandstofsysteem niet gereinigd wordt, verbruikt uw Opel meer brandstof en zijn de prestaties en het comfort minder. Ook voorkomt een reiniging van het brandstofsysteem reparaties; de motor van uw Opel gaat langer mee. En dit voor een bedrag van slechts EUR 22,95.

Eerlijk advies


Waarom naar Henri & Herman voor brandstofsysteem reiniging

Ervaren en gediplomeerde technici van Henri & Herman kennen uw auto als geen ander. Henri & Herman verstrekt u eerlijk advies over uw persoonlijke situatie. U ontvangt bij ons altijd een heldere offerte zonder onverwachte kosten achteraf. Mocht een extra reparatie nodig zijn, dan zullen onze serviceadviseurs dit altijd met u overleggen.

Afspraak maken

Kan uw Opel een onderhoudsbeurt gebruiken? Heeft uw Opel wellicht een probleem met het brandstofsysteem? Maak online een afspraak met Henri & Herman voor het reinigen van het brandstofsysteem. Wij heten u van harte welkom in één van onze werkplaatsen.