Klik hier om ons te bellen

Opel distributieriem

Heeft uw Opel een versleten of kapotte distributieriem? Tijd om deze te laten vervangen door Henri & Herman. Wij hebben voor elke Opel de juiste distributieriem beschikbaar. Originele Opel distributieriemen kennen een perfecte pasvorm en gaan bovendien lang mee. En dat voor een perfecte prijs. Informeer eens bij uw Henri & Herman vestiging in de buurt of vraag direct een offerte aan voor het vervangen van uw Opel distributieriem.

Wat doet een distributieriem?

De distributieriem zorgt voor de aandrijving van uw Opel. Het wordt ook wel het hart van uw auto genoemd. Het is een getande riem die zorgt dat de krukas de nokkenas aandrijft. Ook zorgt het voor de aandrijving van bijvoorbeeld de injectiepomp of de waterpomp. De distributieriem is dus essentieel voor een goede werking van uw Opel. De distributieriem slijt bij gebruik en kan op den duur scheuren of knappen.

Wanneer moet een distributieriem worden vervangen?

De distributieriem is onderhevig aan slijtage en dient dus op tijd te worden vervangen. Wanneer de riem slijt of scheuren gaat vertonen dient u deze direct te vervangen. Een geknapte riem tijdens het rijden kan namelijk leiden tot levensgevaarlijke situaties. Vervang uw distributieriem dus op tijd! 

Garantie distributieriem vervangen

Henri & Herman biedt u maar liefst 12 maanden garantie op het vervangen van uw distributieriem. Daarnaast valt ook het volledige uurloon onder deze garantie. Geen enkele zorg meer. Henri & Herman regelt alles voor u.

Prijs distributieriem vervangen

Henri & Herman heeft altijd scherpe prijzen. Dus ook voor het vervangen van de distributieriem van uw Opel. Al vanaf € 195,- ontvangt uw Opel een nieuwe distributieriem. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor het vervangen van de distributieriem van uw Opel.