Klik hier om ons te bellen

Opel emissie service

Laat de motor van uw Opel langer meegaan

De olie in iedere motor dient periodiek ververst te worden. Maar verversen alleen is niet voldoende, ook niet voor uw Opel. Henri & Herman voert dit dan ook standaard uit tijdens een Opel onderhoudsbeurt. Zo blijft de motor schoon en voorkomt u dat de aanslag van oude olie de nieuwe olie vervuild.

Waarom emissie service

In de motor kunnen vuil en eventuele resten achterblijven. Dit is bij uw Opel niet anders. Door de motor te reinigen zorgt u ervoor dat de olie langer in topconditie blijft. Ook blijven de smerende eigenschappen behouden. Aan de nieuwe olie wordt een conditioner toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de prestaties van uw motor optimaal blijven en de olie beter hecht aan de onderdelen. Er ontstaat dan minder slijtage, bijvoorbeeld in het geval van een koude start. De conditioner gaat tevens toekomstige vervuiling tegen. Dankzij de emissie service is de levensduur van de motor van uw Opel langer en wordt de schadelijke uitstoot beperkt.

Wanneer emissie service

De olie in uw Opel wordt met regelmaat ververst. Henri & Herman doet dit bijvoorbeeld bij iedere Opel onderhoudsbeurt. Henri & Herman adviseert u bij iedere olieverversing tevens een emissie service te laten uitvoeren. Dit betekent dat uw Opel ongeveer eenmaal per jaar een emissie service ontvangt.

Kosten emissie service Opel

De emissie service van Henri & Herman helpt u kosten te besparen. U voorkomt namelijk onnodig hoge reparatiekosten in verband met hogere slijtage. De emissie service kost u bij Henri & Herman bovendien slechts EUR 49,95. Maak online direct een afspraak met de werkplaats voor een emissie service voor uw Opel of een Opel onderhoudsbeurt.

Advies over emissie service

Voor een eerlijk advies over uw Dacia bent u bij Henri & Herman aan het juiste adres. Afhankelijk van uw situatie ontvangt u van onze adviseurs een oplossing voor uw specifieke geval. Onze gediplomeerde autotechnici beschikken over volop ervaring met alle Opel modellen. Bovendien ontvangt u vooraf een duidelijke offerte, zonder verrassingen achteraf. Mocht het nodig zijn, dan zullen onze serviceadviseurs u informeren over mogelijk benodigde extra reparaties.

Afspraak maken?

Is uw Opel toe aan een onderhoudsbeurt? Of denkt u dat de motor van uw Opel een emissie service kan gebruiken, bijvoorbeeld wegens tegenvallende prestaties? Maak online een afspraak met de werkplaats van Henri & Herman. Wij heten u van harte welkom.