Klik hier om ons te bellen

HET BESTE ONDERHOUD VOOR JE OPEL VOOR EEN VASTE PRIJS PER MAAND

Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit onderhoudsabonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van je nieuwe Opel. Je bepaalt zelf het type onderhoudsabonnement en daar betaal je een vast bedrag per maand voor. En geen cent meer!


ABONNEMENT 1

BASISPAKKET VERLENGDE GARANTIE
Het basispakket bestaat uit de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1, 2 of 3 jaar verlengd. Een stukje extra zekerheid volgens de bij Opel geldende voorschriften. Optioneel kunt u er voor kiezen de bandenmodule aan dit abonnement toe te voegen.

ABONNEMENT 2

VERLENGDE GARANTIE + ONDERHOUD
Het basispakket kan je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje staan. Erkende Opel monteurs controleren de vloeistoffen, remmen, rubbers, lak en checken bijvoorbeeld ook software updates. Ook pechhulp in Nederland is inclusief. Optioneel kunt u er voor kiezen de bandenmodule aan dit abonnement toe te voegen.

ABONNEMENT 3

VERLENGDE GARANTIE + ONDERHOUD + SLIJTAGE
De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je ook weer uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals bijvoorbeeld remblokken, ruitenwissers of remschijven zijn dan in het onderhoudsabonnement opgenomen.

ABONNEMENT 4

VERLENGDE GARANTIE + ONDERHOUD + SLIJTAGE + BANDEN
Met dit abonnement worden ook versleten banden vervangen*. Zo kan je met gloednieuwe banden en een veilig gevoel weer de weg op!


LOOPTIJD ABONNEMENT

Heb je een keuze kunnen maken welk type abonnement het beste bij jou past, kies dan vervolgens de looptijd van het abonnement. Je kan kiezen uit 3, 4 of 5 jaar. En tenslotte kies je het aantal kilometers per jaar: 10.000, 15.000, 20.000, 30.000 of 40.000 km.

Moeite met kiezen? Geen probleem! De Opel dealer helpt je graag met het kiezen van jouw optimale Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement, welke je al kan afsluiten vanaf €5 per maand!

VAKKUNDIG ONDERHOUD

Wat onderhoud betreft: Bij de Opel dealer werken speciaal opgeleide monteurs. Zij kennen uw Opel van A tot Z, beschikken over exact het juiste gereedschap en gebruiken uitsluitend originele Opel Onderdelen. Zo bent u er zeker van dat uw auto volledig voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van Opel. Wel zo'n fijn gevoel als je na een onderhoudsbeurt weer in je Opel stapt!