Klik hier om ons te bellen

Henri & Herman & Eurorepar

Bij Opeldealer Henri & Herman zijn klanten ook welkom als ze in een ander merk auto dan Opel rijden. Dus ook met uw Peugeot kunt u terecht bij Henri & Herman. Henri & Herman is met de vestigingen Bilthoven, Doorn en Zeist aangesloten bij Eurorepar Car Service. Hierdoor kan elke klant bij ons terecht, met elk merk auto en elk denkbaar probleem.

Als lid van de Eurorepar Car Service, een internationaal netwerk voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s, kunnen de Henri & Herman vestigingen in Bilthoven en Doorn het onderhoud van alle merken auto’s verzorgen op dealerniveau. ‘We hebben toegang tot een uitgebreid assortiment aan onderdelen. Onze technici zijn bovendien speciaal opgeleid, waardoor alle auto’s bij hen in vertrouwde handen zijn.’

ONZE SERVICE

Bij Henri & Herman staan persoonlijk contact en optimale service voorop. Als er problemen zijn met uw auto, maken wij er onze uitdaging van en lossen we het op. Naast onderhoud en verkoop van personenauto’s, repareren onze monteurs ook bedrijfswagens en campers, staan er bij alle vestigingen elektrische laadpalen en kunnen klanten terecht voor opslag van hun winter- of zomerbanden.


ONZE DIENSTEN

Is uw auto toe aan een APK? Bij Henri & Herman & Eurorepar Car Service gebeurt dat door een APK-keurmeester. Wanneer uw auto wordt afgekeurd, kunnen wij direct alle nodige werkzaamheden uitvoeren en zullen wij uw auto gratis herkeuren. Heeft u reparatie nodig? Voor Eurorepar-onderdelen geldt er twee jaar garantie op de onderdelen en montage. Heeft u onderhoud nodig? Eurorepar Car Service dekt alle domeinen: olie verversen, banden, remmen, ophanging, uitlaat, distributieriem, alles volgens de richtlijnen van de fabrikant.