Klik hier om ons te bellen

Onderhoud en Reparatie 

Periodiek onderhoud aan uw auto is essentieel om onbezorgd te blijven genieten van uw auto. Daarvoor bent u bij de werkplaats van Henri & Herman aan het juiste adres. De technische specialisten in onze werkplaats zijn speciaal geschoold in het onderhouden en repareren van de automerken die wij voeren. Bovendien maken wij gebruik van originele Opel onderdelen waarop twee jaar garantie zit. Originele onderdelen zijn speciaal gemaakt en getest voor uw auto en voldoen aan de strengste fabriekseisen. Dit komt de veiligheid te goede.

GRATIS PECHHULP

ALS WIJ UW OPEL ONDERHOUDEN

Wanneer u onderhoud aan uw Opel laat uitvoeren bij Henri & Herman, ontvangt u een jaar lang GRATIS pechhulp. Voor slechts € 34,95 heeft u een uitbreiding naar Opel Pechhulp Plus Europa. 

VERVANGEND VERVOER

Wanneer uw auto in onze garage staat voor onderhoud en u hem dus even moet missen, dan is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. U ontvangt een nagenoeg nieuwe auto, die zoveel mogelijk in lijn is met uw eigen auto.

ONDERHOUD AAN OUDERE AUTO'S

Bezit u een al wat oudere auto, informeer dan eens naar de zogenaamde budgetbeurten. Deze beurten zijn speciaal ontworpen voor de wat oudere wagens en zijn aantrekkelijk geprijsd. Onze technische specialisten willen u graag adviseren over deze gunstige onderhoudsvormen.

SERVICE TERWIJL U WACHT

Het overkomt ons altijd onverwacht: een lekke band, een plotseling knallende uitlaatdemper, versleten remblokken... Zelfs bij zorgvuldig en regelmatig onderhoud kunnen onderdelen onverwacht toch kapot gaan.

In veel gevallen kunt u zonder vooraf een afspraak te maken snel even tussendoor geholpen worden, zodat u direct van uw probleem verlost bent. Bij Henri & Herman maken wij namelijk tijd en ruimte vrij in onze werkplaats voor het afhandelen van kleine reparaties. Terwijl u van een lekker kopje koffie geniet, gaan wij voor u aan de slag.

Zoals bij alle werkzaamheden die wij verrichten, bespreken wij vooraf de kosten van de reparatie, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze SnelService geldt voor:

 • uitlaat,
 • banden,
 • accu's,
 • remblokken,
 • ruitenwissers,
 • lampen,
 • kleine controle (oliepeil, koelvloeistof, bandenspanning).

Rij dus niet te lang door met een kapotte lamp, maar kom gewoon even langs bij de werkplaats van Henri & Herman!

Wat houdt de Opel Service Beurt in?

1. Maximale kwaliteit door periodiek onderhoud
Bij ieder Opel onderhoud worden alle essentiėle onderdelen en functies van uw auto nauwkeurig gecontroleerd, zoals de banden, uitlaat, accu, schokdempers, remmen, ruitenwissers, stuurinrichting en verlichting.

De vloeistoffen worden bijgevuld en de motorolie wordt ververst. Henri & Herman maakt hierbij gebruik van hoogwaardige volsynthetische motorolie die voldoet aan de hoogste specificaties, zoals dexos2. Daarnaast krijgt uw Opel standaard een volledige software update en wordt een proefrit uitgevoerd.

Er wordt aan uw Opel gewerkt door top specialisten die intensief getraind worden door de importeur. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel wordt ontwikkeld en van originele onderdelen van de hoogste kwaliteit.

2. Maximale service inclusief een jaar gratis pechhulp
Met de Opel Service Beurt kan uw Opel er weer voor een jaar tegen. Voor een onverhoopt pechgeval doet u gewoon een beroep op de standaard gratis pechhulp, via Opel Assistance Plus.

3. Maximale zekerheid inclusief APK
Tijdens een APK-keuring wordt uw Opel gecontroleerd op tal van veiligheidsaspecten. Daarnaast wordt de auto ook getest op milieueisen. In Europa is een APK-keuring verplicht. Bij Opel betaalt u voor een APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt slechts € 9,-. Dit zijn alleen de afmeldkosten die betaald moeten worden aan het RDW. 

Is uw interesse gewekt voor Opel onderhoud bij Henri & Herman? Maak dan direct een werkplaatsafspraak bij een van onze Opel vestigingen. Onze servicemedewerkers staan voor u klaar, zodat uw auto binnen no time weer de weg op kan.

Waarom Opel onderhoud bij Henri & Herman?

 • Vaste onderhoudsprijzen
 • Originele onderdelen met 1 jaar garantie
 • Onze technische specialisten zijn opgeleid door de importeur
 • Wij werken met door Opel ontwikkeld gereedschap
 • Wij gebruiken volsynthetische olie
 • Wij hanteren door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten
 • Extra zekerheid van mobiliteit via Opel Assistance Plus
 • En u ontvangt extra voordeel als myOpel lid

Het is belangrijk om uw Opel regelmatig te laten onderhouden om zo het allerbeste uit uw auto te halen. Kleine problemen worden sneller opgemerkt en aangepakt, voordat het een groot probleem wordt. En dat scheelt u tijd maar bovenal ook veel geld. Maak dus direct een werkplaatsafspraak bij een van onze Opel vestigingen.

Henri & Herman en periodiek onderhoud