Klik hier om ons te bellen

Opel roetfilter reinigen

Bij iedere onderhoudsbeurt van een diesel noodzakelijk

Auto's met dieselmotoren beschikken doorgaans over een roetfilter. Dit beperkt de uitstoot van schadelijke stoffen en voorkomt luchtvervuiling. Heeft uw Opel een dieselmotor? Dan beschikt uw auto ook over een roetfilter. Deze dienen gereinigd te worden. 

Wanneer reinigen

Roetfilters raken door de roetdeeltjes na een tijdje verstopt. Alle opgevangen roetdeeltjes zorgen ervoor dat het roetfilter minder goed werkt. Wanneer het roetfilter van uw Opel gereinigd dient te worden is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Rijdt u relatief veel, dan zal dit sneller moeten gebeuren dan anders. Het reinigen voorkomt dat u het roetfilter voortijdig moet vervangen. Met de roetfilter reiniger van Henri & Herman worden alle roetdeeltjes losgemaakt en verwijderd. Henri & Herman raadt aan het roetfilter periodiek te reinigen. Bijvoorbeeld tijdens iedere Opel onderhoudsbeurt.

Kosten roetfilter reinigen

Het vervangen van een roetfilter is vrij kostbaar. Daarentegen is het reinigen van een roetfilter relatief voordelig. Bovendien verkrijgt reiniging hetzelfde effect, mits het probleem door verstopping is ontstaan. Henri & Herman reinigt uw roetfilter zeer voordelig: al voor slechts EUR 29,95. Maak direct online een werkplaatsafspraak.

Advies over roetfilter reiniging Opel

Bij Henri & Herman adviseren wij u graag over het reinigen van het roetfilter. Wilt u graag een eerlijk advies ontvangen over het roetfilter? De professionele en gediplomeerde technici van Henri & Herman helpen u graag met een oplossing voor uw specifieke situatie. Ook ontvangt u vooraf een duidelijke offerte zonder plotselinge extra kosten achteraf. Indien nodig zullen onze ervaren serviceadviseurs benodigde reparaties met u overleggen.

Afspraak maken

Kan uw Opel binnenkort een onderhoudsbeurt gebruiken? Of vermoedt u dat het roetfilter wellicht verstopt is? Maak online een afspraak met de werkplaats van Henri & Herman en laat uw roetfilter reinigen voor slechts € 29,95. Wij zien u graag in één van onze werkplaatsen.