Klik hier om ons te bellen

Nieuwe Opel Mokka

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdekt de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. De nieuwe Opel Mokka heeft een advies rijklaarprijs vanaf €26.299 incl. BTW/BPM.

bekijk HIER DE PRIJSLIJST 


De nieuwe Mokka in het kort:

- Leverbaar in verschillende uitvoeringen zoals een sportieve GS Line en de luxe Elegance line.
- Vermogens van 75 kW (100 pk) tot 96 kW (130 pk)
- Boordcomputer met 7” digitaal kleureninfodisplay
- Automatisch noodremsysteem

Opel Mokka. Opvallend anders.

Het baanbrekende design van de nieuwe Mokka zet de toon voor de toekomst van Opel. Zelfbewuste lijnen, een robuuste uitstraling, eigenzinnige details: dit is een auto die er niet voor terugschrikt om op te vallen. Voor het interieur is ook over elk klein detail nagedacht. Achter het stuur wordt je ondersteund door innovatieve technologie, zonder storende details, zodat je je aandacht optimaal op de weg kunt houden. 


 

DESIGN

EXTERIEUR

De Mokka ziet er vanuit elke hoek indrukwekkend uit. Elke lijn, elk details – van de stoere grille tot de ultraslanke LED«-achterlichten – is ontworpen om de perfecte combinatie van dynamiek en baanbrekende functionaliteit te bieden. 

INTERIEUR

Zodra je instapt, wordt je verrast door een harmonieus, licht en ruim interieur, voorzien van geavanceerde technologie die elke rit tot een ongekend plezier maakt. Connectiviteit

Via het geavanceerde touchscreen van je navigatiesysteem vind je gemakkelijk de beste route naar elke bestemming, met realtime verkeersinformatie.


 

 

Draadloos opladen

Compatibele toestellen kunnen worden opgeladen met een ge´ntegreerde draadloze lader. Ingebouwde faalveilige functies voor bewegingsdetectie voorkomen schade aan de batterijen van uw toestel wanneer u over hobbelige oppervlakken rijdt.