Klik hier om ons te bellen

Nieuwe Opel Mokka-e

Een robuust, futuristisch design en ongeŰvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e. De nieuwe Opel Mokka-e heeft een advies rijklaarprijs vanaf €34.900 incl. BTW/BPM.


 BEKIJK HIER DE PRIJSLIJST 


De nieuwe Mokka-e in het kort:

- Leverbaar in verschillende uitvoeringen zoals een sportieve GS Line en de luxe Elegance line.
- Een krachtige lithium-ion batterij van 100 kWh
- Boordcomputer met 7” digitaal kleureninfodisplay
- Automatisch noodremsysteem


Opel Mokka-e. Verbluffende prestaties.

Het hart van de nieuwe Mokka-e is een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 100 kWh, opgebouwd uit 216 cellen met een hoge energiedichtheid. Dat staat garant voor een lange levensduur en een groot rijbereik, dat nog vergroot wordt door regeneratief remmen en een actief warmtebeheersysteem. EÚn van de grote voordelen van 100% elektrisch rijden is dat het maximale koppel van 260 Nm direct beschikbaar is, zodat de Mokka verbluffend snel optrekt. De lichtgewicht elektromotoren met een totaal vermogen van 136 pk zijn perfect in balans geplaatst, zodat de Mokka-e zich zowel in het drukke stadsverkeer als op de snelweg zelfbewust en wendbaar gedraagt.


 

DESIGN

Exterieur

De Mokka ziet er vanuit elke hoek indrukwekkend uit. Elke lijn, elk details – van de stoere grille tot de ultraslanke LED«-achterlichten – is ontworpen om de perfecte combinatie van dynamiek en baanbrekende functionaliteit te bieden. 


 

interieur

Zodra je instapt, wordt je verrast door een harmonieus, licht en ruim interieur, voorzien van geavanceerde technologie die elke rit tot een ongekend plezier maakt. 


connectiviteit

Via het geavanceerde touchscreen van je navigatiesysteem vind je gemakkelijk de beste route naar elke bestemming, met realtime verkeersinformatie.


 

draadloos opladen

Compatibele toestellen kunnen worden opgeladen met een ge´ntegreerde draadloze lader. Ingebouwde faalveilige functies voor bewegingsdetectie voorkomen schade aan de batterijen van uw toestel wanneer u over hobbelige oppervlakken rijdt.