Klik hier om ons te bellen

Nieuwe Opel Astra

De nieuwe Opel Astra was nog maar net op de weg maar is nu al uitgeroepen tot Auto van het jaar 2016. Dit heeft de Opel Astra onder meer te danken aan de vele mogelijkheden die dit Opel model biedt, krachtige motoren en opvallend sportieve uiterlijk. Een auto die veel verrassende details bevat, waarmee de nieuwe Opel Astra de concurrentie ver achter zich laat.

Extreem rijk uitgerust

En van de innovaties aan de nieuwe Opel Astra is Opel OnStar inclusief 4G WiFi. Met deze functionaliteit bent u onderweg altijd bereikbaar en online. Maar de nieuwe Opel Astra biedt natuurlijk meer. Wat denkt u van de IntelliLux LED-matrixverlichting? Hiermee is het mogelijk om altijd zonder groot licht te rijden zonder andere weggebruikers te verblinden.

Ontdek het comfort

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Opel Astra is volop aandacht besteedt aan het bereiken van een hoog comfortniveau. Zo is de nieuwe Opel Astra zeer geschikt om lange afstanden mee af te leggen. De stoelen zijn zeer ergonomisch vormgegeven en bieden hierdoor extreem veel zitcomfort. Ze zijn voorzien van lederen bekleding en daarnaast bieden de stoelen in de nieuwe Opel Astra massage-, ventilatie- en geheugenfunctie.


Bekijk het interieur van de Astra in 360 graden!   


Motoren van de Opel Astra

De nieuwe Opel Astra is leverbaar met diverse motoren. Op hun beurt zijn alle motoren extreem krachtig en zeer zuinig. Dit maakt het extra aantrekkelijk om te rijden in de nieuwe Opel Astra. Ook voor zakelijke rijders zijn er interessante uitvoeringen van de Opel Astra beschikbaar. Bij Henri & Herman zijn uiteraard diverse Opel Astra modellen beschikbaar met een aantrekkelijke bijtelling.

Opel Astra voorraad bij Henri & Herman

Bent u overtuigd door de eigenschappen van de nieuwe Opel Astra? Bekijk de actuele voorraad bij Henri & Herman en maak een proefrit of vraag een offerte aan.


Download hier de prijslijst

DOWNLOAD HIER DE VOORRAADPRIJSLIJST