Klik hier om ons te bellen

Opel Astra Sports Tourer

Nog sportiever en veelzijdiger, de Opel Astra Sports Tourer heeft weer een opfrisbeurt gehad. De baanbrekende Astra Sports Tourer is klaar voor een vliegende start! Voorzien van Opel's bekroonde designfilosofie kent de Sports Tourer een zeer geslaagd ontwerp. 

Slechts 21% bijtelling en tevens uitvoeringen die zijn voorzien van het zuinige A-label, de Opel Astra Sports Tourer. De eerder genoemde zuinige en fiscaalvriendelijke kenmerken zijn bijzonder voor een ruime auto als de Astra Sports Tourer. Want veel ruimte dat ervaart men in deze stationwagon, ruimte voor zowel de passagiers als hun bagage. Gaat u dus op vakantie of een weekendje weg met het gezin? Deze auto biedt u alle mogelijkheden! Ook voor de zakelijke rijder is de Astra Sports Tourer een zeer geschikte auto, niet alleen profiteert u van de lage bijtellingscategorie u komt ook nog eens stijlvol bij uw klant de parkeerplaats op rijden.

Bekijk hier het interieur van de Astra Sports Tourer in 360 graden!


Verkrijgbaar vanaf EUR 25.249,- is de Opel Astra Sports Tourer 1.0 Turbo Start/Stop 5 versnellingen Business standaard voorzien van onder andere airconditioning, Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP), regensensor, LED-dagrijverlichting en meer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de luxere uitvoeringen van de Astra Sports Tourer, de auto is daarnaast beschikbaar in 120 Jaar Edition, INNOVATION en Business Executive uitvoeringen. U kiest zelf wat u belangrijk vindt bij uw nieuwe auto. Uiteraard helpen we u bij Henri & Herman graag met uw keuze!

Bij Henri & Herman helpen wij u graag verder de beste Astra Sports Tourer naar uw wens samen te stellen. Onze verkopers kennen alle ins en outs van de auto en adviseren u waar nodig. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een proefrit in deze ruime en stijlvolle stationwagon. Wilt u graag een voorstel van ons ontvangen, vraag dan nu alvast een online offerte aan.

Download hier de prijslijst