Klik hier om ons te bellen

Opel Cascada

Genieten van het lekkere weer, heerlijk vrij op de weg, rijden in in een cabriolet doe je voor je plezier. Met de Opel Cascada gaat u genieten, genieten van de vrijheid die deze Opel Cabrio u biedt!

U rijdt al zeer voordelig in de luxe Opel Cascada Innovation uitvoering.

De Opel Cascada is namelijk al verkrijgbaar v.a. EUR 36.999,-.* Standaard rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste technologie. Met zijn elektrisch en op afstand bedienbare softtop welke binnen 17 seconden volledig in- en uitklapt wordt ultiem rijplezier in alle weersomstandigheden een feit. Ook de bagageruimte (380liter) en na het inklappen van de achterbank zelfs 750 liter zorgt voor functioneel gemak. Vraag direct een offerte aan voor de Opel Cascada.

Bekijk het interieur van de Cascada in 360 graden!


Tijdens de motorshow in Parijs van 2012 werd de Opel Cascada voor het eerst aan het grote publiek getoond. Het publiek maakte kennis met de gestroomlijnde carrosserie van 4 meter 70 lang met de HiPerStrut-voorwielophanging. Uiteraard is ook de kwaliteit van de soft top (de Opel Cascada is enkel beschikbaar met soft top) aan bod gekomen. Door het kwaliteitsvolle, aërodynamisch zuivere softtop met een naadloos profiel heeft de Opel Cascada ook met gesloten dak een mooie uitstraling. Weersbestendig, eenvoudig schoon te maken en een hoogwaardige uitstraling, zijn enkele kenmerken van deze cabrio.

Opel Cabrio

Opel staat bekend om het uitbrengen van aantrekkelijke, grensverleggende cabrio modellen als de Kapitan en Rekord. Ook de Opel Cascada is een revolutionaire Opel cabrio. Deze soft top cabrio biedt u kwaliteit tegen de juiste prijs. 

Bij Henri & Herman helpen wij u graag de beste keuze te maken! Kom eens langs in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Download hier de prijslijst

 * De consumentenprijs incl. BTW/BPM is voor particuliere klanten inclusief afleverkosten. De volledige afleverkosten krijgt u als consument t/m 31 december 2016 van Opel cadeau!