Klik hier om ons te bellen

Opel Combo Tour

De nieuwe Opel Combo Tour staat klaar om de harten van praktisch ingestelde automobilisten te veroveren. De ruime en functionele Combo Tour is nu te bestellen en te bewonderen in onze showroom.

De Opel Combo Tour profiteert van een compleet nieuwe voertuigarchitectuur, waarmee de personenautovariant veelzijdiger is dan ooit. De standaardversie heeft een lengte van 4,4 meter, maar de Combo Tour is ook leverbaar als 35 centimeter langere lengte 2-uitvoering. Beide versies zijn beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen.

Achter instappen is extra eenvoudig dankzij de grote schuifdeuren aan weerszijden. Voor de tweede zitrij is er keuze uit een neerklapbare achterbank (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes, zodat in totaal drie kinderzitjes kunnen worden geplaatst, een zeldzaamheid in deze klasse.

Prijs nieuwe Combo Tour

De personenvariant van de Combo, de Opel Combo Tour is bij Henri & Hermanverkrijgbaar vanaf
EUR 28.620,-. Dit betreft de 1.2 Turbo Start/Stop 6 Versnellingen uitvoering. Deze uitvoering is standaard voorzien van onder andere:

  • Airconditioning
  • 16" stalen velgen
  • Centrale vergrendeling met afstandbediening
  • Elektrische ramen vˇˇr
  • Forward Collision Alert (vooraanrijdingsassistent)
  • Lane Keep Assistant incl. Lane Departure Warning

Bij Henri & Herman kunnen we u alles vertellen over de prestaties en functionaliteiten van de Opel Combo Tour. Onze verkopers staan voor u klaar, maar wilt u bijvoorbeeld een proefrit maken kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bent u nu al ge´nteresseerd in wat de Opel Combo Tour u gaat kosten, met of zonder inruil, vraag dan een online offerte en laat ons een goed voorstel doen.

DOWNLOAD HIER DE PRIJSLIJST