Klik hier om ons te bellen

Opel Combo Tour

De gezinsauto bij uitstek - zo wordt de ruime Opel Combo Tour ook wel genoemd. Gaat u bijvoorbeeld een dagje weg met de kinderen of heeft u mooie vakantieplannen? De Opel Combo Tour biedt altijd uitkomst. Naast een royale bewegingsruimte voor alle passagiers is er ook nog ruim plaats voor de bagage van deze personen. Lees bij Henri & Herman meer over de Combo Tour Edition uitvoering.

U kunt bij de Combo Tour zelf kiezen of u voor de vijf of zeven persoons variant gaat. Dankzij de neerklapbare stoelen is de verdeling van de auto zeer eenvoudig te veranderen, op welke plek u ook zit, u ervaart altijd maximale ruimte. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de bagageruimte variabel in twee compartimenten in te delen door middel van een extra vloer die op verschillende hoogtes te bevestigen is. Alle passagiers ervaren naast veel ruimte ook nog eens veel zitcomfort. De auto is voorzien van uitnodigende stoelen, iedere passagier heeft een eigen stoel en dus ook eigen steun in de rug. Kortom: rijden in de Opel Combo Tour is zeer comfortabel!

Prijs nieuwe Combo Tour

De personenvariant van de Combo, de Opel Combo Tour is bij Henri & Hermanverkrijgbaar vanaf
EUR 28.350,-. Dit betreft de Combo 1.4i Start/Stop 5 versnellingen Euro 6 uitvoering. Deze uitvoering is standaard voorzien van onder andere:

  • Airconditioning
  • 16" stalen velgen
  • Centrale vergrendeling met afstandbediening
  • Elektrische ramen vˇˇr
  • Achterportieren met ramen 180 graden te openen (H2)
  • Opbergvak onder cabinedak

Naast bovenstaan uitvoering uitrusting is de Combo Tour verkrijgbaar met de volgende motoriseringen:

 Combo Tour L1H1
 Prijs incl. BTW/BPM*
 1.4i Start/Stop 5 versnellingen EURO 6 Edition
 € 28.350,-
 1.6 CDTi Start/Stop 6 versnellingen Euro 6 incl. DPF
 € 31.895,-
 1.4 CNG 6 versnellingen Euro 6
 € 29.800,-
 Combo Tour L1H2
 Prijs incl. BTW/BPM*
 1.4i Start/Stop 5 versnellingen Euro 6
 € 31.300,-
 1.6 CDTi Start/Stop 6 versnellingen Euro 6 incl. DPF
 € 35.595,-

Naar eigen wens kunt u natuurlijk gaan voor de extra optiepakketten om uw Combo Tour. Bovendien zijn er extra opties beschikbaar die tegen een meerprijs aan de auto toegevoegd kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een volledig ge´ntegreerd TomTom-navigatiesysteem en Bluetooth-telefoonvoorbereiding. 

Bij Henri & Herman kunnen we u alles vertellen over de prestaties en functionaliteiten van de Opel Combo Tour. Onze verkopers staan voor u klaar, maar wilt u bijvoorbeeld een proefrit maken kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bent u nu al ge´nteresseerd in wat de Opel Combo Tour u gaat kosten, met of zonder inruil, vraag dan een online offerte en laat ons een goed voorstel doen.

 * De consumentenprijs incl. BTW/BPM is voor particuliere klanten inclusief afleverkosten. De volledige afleverkosten krijgt u als consument t/m 31 december 2016 van Opel cadeau!