Klik hier om ons te bellen

Crossland X

De Opel Crossland X is de vierde nieuwkomer dit jaar binnen het “7 van 17” modellenoffensief van Opel. Het is een ruime en praktische cross-over met de looks van een compacte CUV, die bovendien scherp is geprijsd: vanaf € 19.999,- inclusief BTW, BPM en afleverkosten. 

EXTERIEUR EN INTERIEUR

Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de nieuwe Opel Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en een stoer robuust design!

De Crossland X biedt een ruim interieur en een grote kofferruimte. En met zijn premium-class innovaties zoals de Head Up Display, 180o panorama achteruitkijkcamera, LED verlichting, panoramisch dak en Forward Collision Alert met voetgangersherkenning maken iedere rit nog veiliger

De motoren van de Crossland X profiteren van de geavanceerde motortechnologie van Opel, die garant staat voor een perfect evenwicht tussen dynamische prestaties en een laag verbruik.

Bekijk hier het interieur van de Crossland X in 360 graden!


Altijd en overal connected

De Crossland X Online Edition is standaard bijzonder rijk uitgerust met airconditioning, cruise-control en LED dagrijverlichting ‘Wing’ met halogeen koplampen. U bent bovendien altijd en overal connected met 4G Wi-Fi en Opel OnStar. Opel OnStar is uw persoonlijke Nederlandssprekende assistent, die 24 uur per dag tot u beschikking staat. U krijgt bijvoorbeeld hulp bij het invoeren van de gewenste bestemming in uw navigatiesysteem en OnStar schakelt automatisch de hulpdiensten in als bij een ongeluk uw airbag wordt geactiveerd.


Door het IntelliLink multimediasysteem met ge´ntegreerde radio met bluetoothverbinding koppelt u eenvoudig uw smartphone met uw Crossland X. Apple CarPlay geeft u de mogelijkheid om functies en apps op uw smartphone, zoals Maps en Spotify, via het display te gebruiken.

 

DOWNLOAD HIER DE PRIJSLIJST