Klik hier om ons te bellen

Grandland X

De Grandland X ademt n en al avontuur. Met zijn scherpe lijnen en sportieve uitstraling trekt deze fascinerende crossover overal de aandacht. Dynamische lijnen, een stoere SUV-uitstraling, elegante details – de Grandland X heeft alles om uw hart te veroveren. En wie nog meer wil opvallen, kiest voor het optionele dak in contrasterend zwart.
De nieuwe Grandland X is leverbaar vanaf € 30.249,-. 

AANBOD GRANDLAND X

De Opel Grandland X is een aantrekkelijke nieuwkomer in het sterk groeiende crossover-segment. De uitrusting is, vanaf de instapuitvoering Online Edition, ronduit uitgebreid. Standaard zijn onder meer Lane Departure Warning, Verkeersbordherkenning, Hill Start Assist, Radio R4.0 IntelliLink met Bluetooth, airconditioning met actief interieurluchtfilter, comfortstoelen met talrijke instelmogelijkheden en 17" lichtmetalen velgen. Opel OnStar is standaard in elke Grandland X. Naast de Online Edition wordt de bijzonder complete Innovation uitvoering verkrijgbaar en voor de zakelijke rijder is er de rijk uitgeruste Business Executive. Deze twee laatstgenoemde uitvoeringen zijn inclusief onder meer het Navi 5.0 IntelliLink systeem met 8” touchscreen en kaarten van heel Europa (exclusief Turkije).


ULTRAMODERNE VOORZIENINGEN

De Grandland X biedt ultramoderne optionele techniek voor veiligheid en comfort. Dat zijn onder meer:
  • Forward Collision Alert met automatische noodremassistentie met voetgangersherkenning
  • Vermoeidheidssignalering
  • Advanced Park Assist
  • 360 parkeercamera
  • Ergonomische stoelen die AGR-gecertificeerd zijn (Aktion Gesunder Rcken)
  • Verwarmbaar stuurwiel
  • Stoelverwarming vr- en achterin
  • Achterklep die te openen is met een simpele voetbeweging
  • Glazen panoramadak dat zich uitstrekt tot aan de 2e zitrij
Kenmerkend voor Opel: de bestuurder en de passagiers kunnen genieten van optimale connectiviteit dankzij de nieuwste generatie van IntelliLink en de persoonlijke connectiviteits- en service-assistent Opel OnStar, die nu ook de mogelijkheid biedt om hotelkamers te boeken en een parkeerplaats te vinden.

Opel bewijst nogmaals zijn leidende positie op het gebied van verlichting door de Grandland X optioneel te voorzien van dynamische bochtverlichting (AFL, Adaptive Forward Lighting) met LED-verlichting. De bochtverlichting, grootlichtassistent en automatische niveauregeling garanderen optimale verlichting van de weg, zodat de inzittenden ook in het donker maximaal rijplezier en veiligheid ervaren.

Bekijk hier het interieur van de Grandland X in 360 graden!


ZEER EFFICINTE MOTOREN

Aanvankelijk is te kiezen uit twee krachtbronnen met Start/Stop functie die uitblinken door een lage CO2-uitstoot. Beide motoren zijn gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak of zestraps automaat. De volledig van aluminium gemaakte 1.2 Turbo benzinemotor levert 96 kW/131 pk en de 1.6 diesel levert 88 kW/120 pk.


DOWNLOAD HIER DE PRIJSLIJST