Klik hier om ons te bellen

Grandland X Hybrid

De nieuwe plug-in hybride: met voorwiel- of vierwielaandrijving.

Ontdek de Opel Grandland X Hybrid-serie. Snel laden, dynamisch én zuinig rijden. 4 rijmodi, 300 pk voor de Hybrid4 (vierwielaandrijving), 225 pk voor de Hybrid (voorwielaandrijving). U krijgt alles, zonder compromissen. 


HET TOPPUNT VAN EFFICIËNTIE.

Door de combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor kunt u in de Grandland X Hybrid4 optimaal zuinig en milieubewust rijden. Wanneer u volledig elektrisch rijdt, heeft u een rijbereik van ca. 50 km, wat ruim voldoende is voor veel dagelijkse ritten. In deze modus is de CO2-uitstoot gereduceerd tot nul, omdat de verbrandingsmotor niet gebruikt wordt. En nog een groot voordeel: de kosten zijn uitzonderlijk laag, terwijl u aan dynamiek niets inlevert.

KEUZEVRIJHEID.

Dankzij zijn hybride technologie biedt de GrandlandX Hybrid4 u alle vrijheid om te rijden zoals u dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover én de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi:

-   Elektrisch
-   Hybride
-   Sport
-   4-wielaandrijvingOptimaal gemak.

Het opladen van de Grandland X Hybrid4 is eenvoudig. Net zoals een volledig elektrische auto kunt u hem opladen bij elk openbaar laadpunt, maar ook thuis aan een gewoon stopcontact of een speciale thuislader. Zo is het gemakkelijk om de elektromotor overal op te laden, zodat u zo zuinig mogelijk kunt rijden én uw CO2-uitstoot kunt beperken.

Toppunt van dynamiek.

De Grandland X Hybrid4 combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Het stijlvolle design komt nog beter tot zijn recht met opties als een zwart dak en 19-inch bi-colour lichtmetalen velgen. De soepele 8-traps automaat is voorzien van elektronische schakeltechnologie die garant staat voor dynamisch en zuinig rijden. Het speciale lederen stuurwiel met schakelpeddels vergroot het gevoel van sportiviteit nog meer. Tot slot biedt het 8-inch kleuren touchscreen met navigatiesysteem en speciale Hybrid4-schermen dat u alle benodigde informatie binnen handbereik heeft. 


Online bestellen.

Vanaf nu is uw nieuwe Opel vanuit uw luie stoel te bestellen via de Online Bestelmodule. Stel uw droomauto samen en bestel uw nieuwe Opel Online.

Online Afspraak.

Bij Henri & Herman staan onze verkoopadviseurs klaar om uw favoriete auto te laten zien en uw vragen te beantwoorden in een persoonlijk (video)gesprek. 


 Bekijk hier de prijslijst