Klik hier om ons te bellen

Insignia Country Tourer

De Opel Insignia Country Tourer. De allrounder is de ideale keuze voor wintersporters, outdoor-fans met een actieve levensstijl en zakelijke rijders die zich willen onderscheiden. De nieuwe Insignia Country Tourer is ruim en doordat hij van de grond af opnieuw ontworpen is, is hij ook lichter dan zijn voorganger. Zoals het bij een topmodel hoort, is de Insignia Country Tourer voorzien van een reeks innovatieve technologieën. Daarbij komt dan nog het aantrekkelijk ruige uiterlijk: de zwarte panelen rondom de carrosserie en de zilverkleurige elementen onder de voor- en achterkant bieden bescherming tijdens off-road rijden. De Opel Insignia Country Tourer heeft een vanaf prijs van € 44,049 inclusief afleverkosten.

Klaar voor avontuur: top aandrijf- en ondersteltechniek

Met een breed motorengamma levert elke nieuwe Opel Insignia Country Tourer uitmuntende prestaties. Verder omvat het gamma een nieuwe achttrapsautomaat en vierwielaandrijving met het innovatieve Torque Vectoring, wat de berijder het volste vertrouwen geeft onder alle omstandigheden.
Het doorontwikkelde FlexRide-onderstel vormt de basis voor het overtuigende weggedrag. Het systeem past de werking van de schokdempers, de besturing, de reactie op het gaspedaal en de schakelmomenten (automatische transmissie) automatisch aan, maar de bestuurder kan ook zélf voorgeprogrammeerde standen kiezen: Standard, Sport of Tour. De nieuwe 'Drive Mode Control'-software is het hart van het adaptieve onderstel. Het systeem analyseert voortdurend de data van de diverse sensoren en herkent de individuele rijstijl.


De beste technologie: veilig, comfortabel en een uitstekende connectiviteit

De Country Tourer is voorzien van de modernste technologieën en assistentiesystemen. Denk hierbij aan de nieuwe adaptieve IntelliLux LED Matrix-verlichting. De koplampen bevatten elk 16 LED-segmenten die diverse grootlichtfuncties overnemen. Actieve bochtverlichting en LED-grootlicht met een bereik van 400 meter zijn geïntegreerd. Andere vernieuwingen zijn bijvoorbeeld het Head-Up display, adaptieve cruise control (ACC) met automatische noodremfunctie, Lane Keep Assist met automatische stuurcorrectie en Rear Cross Traffic Alert.


Handsfree Achterklep

De slimme, elektronisch bediende handsfree achterklep opent en sluit automatisch door één korte beweging van uw voet onder de achterbumper. Deze functie is optioneel. 


 DOWNLOAD HIER DE PRIJSLIJST