Klik hier om ons te bellen

Opel Insignia Grand Sport

De nieuwe generatie Opel Insignia maakt indruk met zijn verleidelijke en dynamische vormgeving, zijn uitstekende aerodynamische eigenschappen (Cd-waarde 0,26 voor vijfdeurs) en talrijke technische innovaties. Hij is beduidend lichter dan de vorige Opel Insignia en is daarmee efficiŰnter en dynamischer dan ooit. Samen met de toegenomen interieurruimte en de rijke standaarduitrusting vormt de nieuwe Opel Insignia een serieus alternatief voor auto’s uit een hogere klasse. De Opel Insignia Grand Sport is leverbaar vanaf € 33.049,- incl. afleverkosten.


EXTERIEUR EN INTERiEUR

Een ruim, comfortabel interieur en baanbrekende technologie maken de nieuwe Insignia tot de ideale partner. De bestuurdersplaats biedt een onovertroffen gevoel van controle, terwijl de lange wielbasis voor veel hoofd- en beenruimte achterin zorgt.

De Grand Sport biedt niet alleen geweldig veel bewegingsruimte voor alle inzittenden, maar ook een indrukwekkend grote bagageruimte van maar liefst 450 liter. Door de achterbank in zijn geheel plat neer te klappen, kan de ruimte zelfs worden uitgebreid tot een immense 1450 liter.

Bekijk hier het interieur van de Insignia Grand Sport in 360 graden!


Hightech assistentie

De nieuwe Insignia wordt geleverd met de nieuwste technologie op het gebied van assistentie en veiligheid. Denk aan adaptieve IntelliLux LED Matrix-verlichting. Deze geavanceerde koplampen met 16 individuele LED-units reageren nog sneller dan voorheen en schijnen maar liefst 400 meter ver (groot licht). En Active Lane Assist, de actieve rijbaanassistent, voert een automatische stuurcorrectie uit als de auto onbedoeld de rijstrook dreigt te verlaten, terwijl de actieve motorkapsteunen de motorkap in milliseconden verhogen als een aanrijding met een voetganger onvermijdelijk is.

Additionele rijhulpsystemen zijn:

  • Head-up display: informatie over snelheid, verkeersborden, navigatie en ingestelde of begrensde snelheid wordt geprojecteerd op de voorruit direct in het zicht van de bestuurder. 
  • Adaptive Cruise Control: dit systeem meet de afstand tussen de auto en de voorligger en past automatisch de snelheid aan. Het systeem schakelt automatisch de noodremfunctie in als de afstand abrupt aanzienlijk afneemt.
  • Active Lane Assist met Lane Departure Warning: dit systeem waarschuwt en voert subtiele stuurcorrecties uit om ongelukken te voorkomen tijdens het onbedoeld verlaten van de rijstrook.
  • Rear Cross Traffic Alert: dit systeem maakt gebruik van radarsensoren in de achterbumper om objecten binnen 20 meter links en rechts naast het voertuig te detecteren. De kijkhoek bedraagt 90║. Een nuttige toepassing bij het achteruit inparkeren of wegrijden bij beperkt zicht.DOWNLOAD HIER DE PRIJSLIJST