Klik hier om ons te bellen

Opel MOKKA X

ALLEEN UIT VOORRRAAD

De Opel MOKKA X is alleen nog leverbaar uit voorraad, dus wees er snel bij en bekijk ons actuele aanbod.

BEKIJK HIER DE VOORRAAD

De nieuwe Opel Mokka is een stoer en avontuurlijk model in de Opel range die een brede doelgroep zal aanspreken. De aanwezige Duitse technologie staat garant voor vele kilometers rijplezier. Bent u op zoek naar een nieuwe SUV die veel luxe, comfort en technologie biedt? Bekijk dan zeker de Opel Mokka X. Bewonder hem bij Henri & Herman Opel.

X: Stoer en avontuurlijk

De Opel Mokka X is de eerste Opel in de range met de aanduiding X. Deze X benadrukt het stoere en avontuurlijke karakter van deze SUV. Mede door dit stoere en avontuurlijke uiterlijk zal de Opel Mokka X een zeer brede doelgroep aanspreken. De hoge instap zorgt ervoor dat u eenvoudig in- en uit kan stappen. De hoge zitpositie van de Mokka zorgt voor een goed overzicht op de weg. Het nieuwe dashboard is van alle gemakken voorzien en zeer smaakvol vormgegeven.

Luxe interieur

En niet alleen het dashboard is zeer opvallend. Dit geldt eigenlijk voor het hele interieur van de Opel Mokka X. De Mokka X bevat alle elementen die u van een SUV in deze prijsklasse verwacht. Zo biedt de Mokka X veel ruimte aan alle passagiers, tot in de details afgewerkt interieur met voldoende bergruimte. Ook biedt de SUV vele connectiemogelijkheden zodat u altijd optimaal bereikbaar bent en van de nieuwste technische snufjes gebruik kunt maken.

Bekijk het interieur van de Mokka X in 360 graden!


Opel Mokka X als trekauto

Op zoek naar een auto die is geschikt voor bijvoorbeeld het trekken van uw caravan? Laat dan een trekhaak monteren aan de Opel Mokka X en u kunt onbezorgd op pad. De Opel Mokka X beschikt namelijk over een nieuw ontwikkelde CDTI dieselmotor die de SUV uitermate geschikt maakt voor het trekken van onder andere een caravan. Dit alles gaat gecombineerd met een zeer laag brandstofverbruik met een laag geluidsniveau.

Benieuwd geworden naar de Opel Mokka X? Neem dan direct contact op.

Download hier de prijslijst