Klik hier om ons te bellen

Opel Vivaro

Het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf: de Opel Vivaro. Deze ruime bestelwagen van Opel biedt de comfort van een personenauto, maar heeft uiteraard de functionaliteit van een bedrijfswagen. Zowel het interieur als de buitenkant van de auto zijn stijlvol.

De Vivaro is verkrijgbaar vanaf slechts 18.699,- (exclusief BPM en BTW). Voor dit bedrag heeft u standaard een luxe bedrijfswagen voorzien van onder andere centrale deurvergendeling met afstandsbediening, verstelbare bestuurdersstoel, Radio/CD-speler, elektrisch bedienbare ramen vr, getinte ramen en airbags. Wilt u nog luxer rijden? Er zijn diverse optiepakketten beschikbaar die het rijden in een Vivaro nog comfortabeler maken.

Vivaro uitvoeringen

De Opel Vivaro is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen voor een gesloten bestel variant, de Vivaro met dubbele cabine, de combi, de tourer of een Vivaro met opbouw. De gesloten bestelwagen biedt plaats aan 2 personen en zeer veel vracht en heeft n van de breedste laadruimten in zijn klasse. De Vivaro met dubbele cabine biedt plaats aan maximaal 6 personen en is de ideale combinatie voor het veilig en voordelig vervoeren van personen en/of goederen. Afhankelijk van het type kent de Vivaro een laadruimte van 5,2 tot 8,6 kubieke meter en een laadvermogen tot 1,2 ton. Daarnaast biedt de Vivaro standaard ruimte aan 3 Europallets en kan de Vivaro tevens geleverd worden met doorlaadluik voor ladingen tot 4,15 meter. 

De Vivaro Combi is geschikt voor 9 personen en hun bagage. Maar ook als u veel lading moet vervoeren kunt u de Combi in een mum van tijd ombouwen tot een ruime bedrijfswagen. Als laatste de Opel Vivaro met open laadbak, de ideale basis voor een op maat gemaakte opbouw. U kunt deze Vivaro naar wens indelen, zodat u uw producten op een praktische en veilige manier kunt vervoeren.

Bij Henri & Herman kunnen wij u alles vertellen over de uitvoeringen van de Vivaro. U kunt vrijblijvend een online offerte aanvragen of ervaren of de Vivaro bij u past als u een proefrit maakt. Wij helpen u graag!

download hier de prijslijst Vivaro