Klik hier om ons te bellen

Nieuwe Opel Zafira

Ontdek nu bij Henri & Herman de nieuwe Opel Zafira. En van de ruimste comfortabele auto’s in zijn klasse. Met 7 zitplaatsen is de Opel Zafira de ideale gezinsauto. Wat de Opel Zafira onderscheidt van zijn concurrenten is de sportieve grill en de wing-vormige LED koplampen. Daarmee is de Opel Zafira extreem hip en sportief in de categorie gezinsauto’s.

Bijzondere vormgeving

In eerste instantie zal de nieuwe Opel Zafira opvallen vanwege de 7 zitplekken die deze ruimte auto heeft, maar er is zoveel meer! Bij de ontwikkeling van de Opel Zafira is namelijk aandacht besteedt een het interieur. Deze is compleet vernieuwd, uitgerust met veel extra opbergruimte. De ruime auto beschikt over een kwalitatief hoogwaardige afwerking waarmee u zeker de show steelt en iedereen doet verrassen. De nieuwe grill geeft zelfs een stoer en een sportief tintje aan de gezinsauto. Dit maakt de nieuwe Opel Zafira aantrekkelijker dan ooit.

Bekijk het interieur van de Zafira in 360 graden!  


Veel opbergruimte

Naast de vele zitplaatsen in de Opel Zafira, die overigens makkelijk om te bouwen zijn, zitten er nog veel opbergvakken in deze gezinsauto verwerkt. In totaal zitten er tot 34 opbergvakken in de Opel Zafira verwerkt. Daarnaast beschikt de bagageruimte over een inhoud van maar liefst 1.860 liter. Na het neerklappen van de 3e zitrij komt daar maar liefst 710 liter opbergruimte bij. Daar kunt u heel wat spullen in opbergen! Ook is de 2e zit rij nog in zijn geheel inklapbaar voor nog meer opberggemak. De Opel Zafira is dus duidelijk meer dan alleen een gezinsauto.

Heeft de Opel Zafira u overtuigd?
Laat u informeren over alle mogelijkheden bij uw Opel dealer Henri & Herman. Onze adviseurs helpen u graag. Maak een proefrit of vraag een offerte aan en ontdek alle mogelijkheden. Wie weet rijdt u binnenkort in een nieuwe Opel Zafira van Henri & Herman!

download hier de prijslijst