Klik hier om ons te bellen

Opel Zafira Tourer

Met de Opel Zafira Tourer bewijst Opel de enorme vooruitgang die het bedrijf bij de Zafira heeft geboekt. De Zafira Tourer wordt dan ook niet voor niets liefkozend de flexibele superkameleon genoemd. De specificaties van de Zafira Tourer liegen er dan ook niet om. Zo zitten alle 7 personen bijvoorbeeld nog comfortabeler dankzij het vernieuwde Flex7-zitsysteem. De stoelen zijn plat neerklapbaar en bieden daardoor extra veel bagageruimte.

De Zafira Tourer is voorzien van een royaal en luxe interieur. Deze derde generatie Zafira is voorzien van panoramische voorruit en design koplampen. De zevenpersoons MPV biedt indrukwekkende opties waardoor iedereen zich erin thuis voelt. Zoals bijvoorbeeld Opel’s bekroonde Adaptive Forward Lighting waarbij automatisch de richting en sterkte van de Bi-Xenon verlichting worden aangepast.

Bekijk het interieur van de Zafira Tourer in 360 graden!


U rijdt al een nieuwe Opel Zafira Tourer (uit voorraad leverbaar) vanaf EUR 27.995,-. *

Zafira Tourer motoren

Opel stelt een breed scala aan zuinige, doch krachtige motoren beschikbaar. Bijvoorbeeld de Opel Zafira 1.4 Turbo met 140pk en een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Hierdoor wordt het verbruik teruggebracht zonder dat het ten koste gaat van prestaties. Ondanks de 140pk sterke motor, heeft de Zafira Tourer 1.4 Turbo een uitstoot van slechts 144 gr. Voor de sportievere rijder biedt Opel tevens de 1.6 Turbo benzinemotor met 200 pk (147 kW). 

Opel Zafira Tourer diesel

De Opel Zafira Tourer is ook verkrijgbaar met zeer aantrekkelijke dieselmotoren. De CDTI Start/Stop dieselaandrijvingen beschikken bovendien over het zuinige B-label en een bijtelling van 25%. De CDTI motoren zijn verkrijgbaar met handmatige versnellingsbak (met zes versnellingen) of een comfortabele zestraps-automaat. Ook biedt Opel u de krachtige 2.0 CDTI Start/Stop met 170 pk (125kW). 

 * De consumentenprijs incl. BTW/BPM is voor particuliere klanten inclusief afleverkosten. De volledige afleverkosten krijgt u als consument t/m 31 december 2016 van Opel cadeau!