Klik hier om ons te bellen

OPEL KARL ACTIE

TOT € 1.849,- EXTRA KORTING!

Een volledig nieuwe vijfdeurs in de compacte klasse genaamd KARL. Onze Opel KARL is de beste keuze. Ontworpen met een scherp oog voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Veel zaken die niet standaard zijn in een auto uit dit segment, zijn wl standaard bij de KARL. Echt een unieke auto met een eigen persoonlijkheid.

OPEL KARL UITRUSTING

Welke auto in dit segment heeft nu standaard 5 deuren, 5 volwaardige zitplaatsen, stuurbekrachtiging met City-modus voor extra licht sturen (of parkeren), elektrische ramen en buitenspiegels, cruise-control en Hill Start Assist waarmee de hellingproef voorgoed verleden tijd is? Het antwoord is eenvoudig, Gn! Vraag dus alvast een proefrit aan en wees een van de eerste die rijdt in onze Opel KARL.


OPEL KARL ROCKS UITRUSTING

De nieuwe KARL ROCKS heeft gedurfde SUV-styling elementen die bijdragen aan een krachtige uitstraling. Denk hierbij aan stoere bumpers, wielkastverbreders en beschermpanelen op de flanken. Ook biedt deze nieuwe modelvariant een hogere zitpositie en de beste connectiviteit.

Snel instappen en rondrijden? Kom dan een proefrit maken in een van onze actie modellen en ervaar de Opel KARL en KARL ROCKS zelf.