Klik hier om ons te bellen

Henri & Herman & Fleetsales  

Henri & Herman fleetsales is hét professionele aanspreekpunt voor u als zakelijke klant, klein of groot. Het adres voor alle vragen over mobiliteit. Uw eigen contactpersoon verzekert u van aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen, die precies zijn afgestemd op uw actuele situatie. Wagenparkbeheer, aankoop van auto's, verzorging van kortstondige uitbreiding of inkrimping, afhandeling van eventuele schades met schadeherstelbedrijven. Daarnaast bieden onze accountmanagers meerwaarde door, waar nodig, mee te denken in het autobeleid, het overeenkomen van klant specifieke leveringscondities met importeurs en het opstellen van SLA’s voor levering en onderhoud. Advies en coördinatie ten aanzien van turn-key leveringen. 

Onze Account Managers die dagelijks onderweg zijn om hun klanten te bezoeken kijken graag samen met de directie en de wagenparkbeheerder kritisch naar het gehele wagenpark met als doel kosten- en tijdsbesparingen door te voeren. De binnendienst ondersteunen de account managers optimaal en onderhouden ook zelf klant contacten zodat wij altijd beschikbaar zijn voor u. Kortom, wij verzorgen uw mobiliteitsbehoefte in de breedste zin van het woord.

Henri & Herman is u graag van dienst met Opel personen en bedrijfswagen. Door de grote diversiteit aan modellen hebben wij voor elk bedrijf de juiste oplossing. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken:

U kunt ons bereiken via : 


Besparen op jouw wagenpark?

Door de jarenlange ervaring van de medewerk(st)ers binnen ons fleetteam Henri & herman zijn wij in staat om het wagenpark te beoordelen. Dit doen we voor onze bestaande of nieuwe klanten. Hierin beoordelen we de autoregeling of mantelovereenkosten en adviseren wij of en hoe deze aangepast kunnen worden.