ZAKELIJK RIJDEN MET

ZAKELIJK RIJDEN MET
Henri
Herman

Alles over zakelijk rijden

Of u nu een kleine of grote organisatie heeft: de fleetsales accountmanagers van Henri & Herman zijn hét aanspreekpunt voor alle vragen over mobiliteit. Uw eigen contactpersoon verzekert u van aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen die afgestemd zijn op uw actuele situatie.

We kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden met als doel kosten- en tijdsbesparingen door te voeren. Onze fleetsales accountmanagers kunnen u ondersteunen met het wagenparkbeheer, aankoop van auto’s, verzorging van kortstondige uitbreiding of inkrimping en de afhandeling van eventuele schades. Daarnaast kunnen onze fleetsales accountmanagers, indien gewenst, met u meedenken in het autobeleid, het overeenkomen van klant specifieke leveringscondities met importeurs, het opstellen van SLA’s voor levering en onderhoud en het adviseren en coördineren ten aanzien van turn-key leveringen.

De binnendienstmedewerkers ondersteunen de accountmanagers optimaal en onderhouden zorgen ervoor dat wij altijd bereikbaar voor u zijn. Bij Henri & Herman beschikken we over een grote diversiteit aan modellen, zo hebben wij voor iedere zakelijke partner de juiste mobiliteitsoplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer weten over zakelijk rijden?

Neem contact op met één van onze medewerkers

Dennis Lekkerkerker - Henri & Herman

Dennis Lekkerkerker

Fleetsales Manager

06 – 22 54 24 21

Dennis@henriherman.nl

Raymond Frölich - Henri & Herman

Raymond Frölich

Accountmanager Fleetsales

06 – 22 95 06 88

Raymond@henriherman.nl

Jelmer de Weijer - Henri & Herman

Jelmer de Weijer

Accountmanager

06 – 23 01 37 01

Jelmer@henriherman.nl

Matthijs de Klerk - Henri & Herman

Matthijs de Klerk

Accountmanager

06 – 24 85 41 09

Matthijsdeklerk@henriherman.nl

Frans Arnaud de Calavon

Accountmanager

06 – 53 41 00 81

Fransarnaud@henriherman.nl