Klik hier om ons te bellen

Bedrijfswagens


De Opel Combo staat aan de top van zijn klasse en is voorzien van een hele reeks unieke kenmerken zodat hij op elke taak berekend is. Hij is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en is met een groot aantal opties en accessoires aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hij is betrouwbaar, veelzijdig, efficiënt en neemt moeiteloos ladingen tot ruim een ton mee. De Opel Combo is een werkkracht die veel zal opleveren voor uw bedrijf.

Meer lezen over de Combo?


De nieuwe Opel Vivaro doet precies wat zijn robuuste uiterlijk belooft. Hij is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Zijn volledig vernieuwde ontwerp is nóg beter afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar. Talloze technische verbeteringen zorgen dat hij in alle opzichten fenomenale prestaties levert én hij springt zuinig om met brandstof.

Meer lezen over de Vivaro? Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van bedrijfswagens die berekend zijn op uw dagelijkse werk en die sterk, maar vooral groot genoeg zijn, zelfs voor de meest veeleisende projecten. De Opel Movano voldoet in alle opzichten aan dit profiel. Hij is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht. U kunt er op rekenen dat ‘No Job Too Big’ is voor de Movano.

Meer lezen over de Movano?


Business+ uitvoeringen van Opel 

Henri & Herman heeft, dankzij gunstig brandstofverbruik en een lage CO2 uitstoot veel Opel- modellen beschikbaar met een lage bijtelling. Zonder daarbij concessies te doen aan het vermogen en de rijkwaliteiten.

Om de Opel van uw keuze extra aantrekkelijk te maken zijn er speciale Business+ uitvoeringen leverbaar. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Opel, profiteert u bovendien van een extra scherpe prijs. Neem voor meer informatie over de Business+ modellen contact op met één van onze accountmanagers. 

Bedrijfswagen inrichting 

Als officieel dealer Modul-System bieden wij u een volledig pakket mogelijkheden voor bedrijfswagen- inrichting van uw wagenpark. Door installatie van de juist inrichting van uw bedrijfswagen weet u zeker dat de auto veiliger is, u meer efficiency behaald. U koopt niet alleen een inrichting, wij bieden u een volledig pakket. Wij staan voor de know-how, de producten en de installatie vanaf de bestelling totdat u de auto komt ophalen. Zo hoeft u zelf geen tijd en energie aan de auto inrichting te besteden. Wij zorgen ervoor dat het werkt!


 

Besparen op jouw wagenpark?

Door de jarenlange ervaring van de medewerk(st)ers binnen ons fleetteam Henri & herman zijn wij in staat om het wagenpark te beoordelen. Dit doen we voor onze bestaande of nieuwe klanten. Hierin beoordelen we de autoregeling of mantelovereenkosten en adviseren wij of en hoe deze aangepast kunnen worden.