Klik hier om ons te bellen

Business services

Auto’s kunt u overal kopen en onderhouden, maar uiteindelijk is het de samenwerking, service en zijn het dus de mensen die het verschil maken! Daarnaast zijn onze diensten natuurlijk specifiek afgestemd op u als onze zakelijke klant. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

• Wagenpark scan, voor wagenparken van 5 tot 500 auto’s
• Haal- en breng service door heel Nederland
• Gratis aflevering op elke gewenste plek in Nederland
• Bedrijfsklaar afleveren incl. in- ombouw en belettering
• Maatwerk in zowel onze diensten als onze producten
• Second opinion, voor het gehele wagenparkbeheer
• My OPEL
• Schade beheer
• Beheer, Reparatie en onderhoud budgetten

Elke bedrijf met een wagenpark heeft eigen wensen. De één gaat voor duurzame mobiliteit, de ander wil graag flexibel blijven en snel geholpen worden bij schade of onderhoud. Uw mobiliteitsbehoefte is sterk afhankelijk van de wereld waarin uw klanten en medewerkers zich bewegen. Daarnaast biedt het Henri & Herman fleetsales team u meerwaarde door, mee te denken in uw mobiliteitsbeleid, het overeenkomen van klant specifieke leveringscondities met importeurs en het opstellen van SLA’s voor levering en onderhoud. 

De rol van Henri & Herman Fleetsales team, is daarmee ook het centrale aanspreekpunt voor onze lease- en fleet klanten. En wordt het complete orderproces van begin tot einde gefaciliteerd door ons fleetsales team. Bij export fungeert het Henri & Herman fleetsales team eveneens als het centrale aanspreekpunt voor klanten in binnen en buitenland. U kunt uw order in het volste vertrouwen bij ons uit handen geven en wij zorgen voor de rest.

Onze Account Managers adviseren u op allerlei gebied voor een optimale samenstelling van uw wagenpark. Of het nu gaat om personen- of bedrijfswagens, de aanschaf of het beheer van uw voertuigen, of welke vorm van service of dienstverlening dan ook, onze Accountmanager staat voor u klaar.

Stelt u zichzelf wel eens de volgende vragen:

  • Wat zijn de totale autokosten van mijn bedrijf?
  • Wat is gunstiger voor mijn bedrijf; koop of lease?
  • Kan ik op de autokosten van bedrijf besparen?
  • Wat is een gunstig inruil moment voor mijn auto's?
  • Dan is het tijd voor een afspraak met één van onze Accountmanagers.

De producten / diensten die wij voor u kunnen verzorgen bestaan uit:

1. Opel het merk

Passend bij het merkbeleid van uw bedrijf doet Henri & Herman Business Services u een aantrekkelijk voorstel voor levering van het merk Opel. Wij maken speciale afspraken eventueel met ondersteuning van de importeur om u een zo aantrekkelijk mogelijk voorstel te doen.


2. Financieringen

In samenwerking met een aantal geselecteerde financieringspartners bieden wij voor zowel particulieren als bedrijven diverse financieringsoplossingen. Klik hier voor meer informatie over financieringen.


3. Bedrijfswagen inrichting

Als officieel dealer Modul-System bieden wij u een volledig pakket mogelijkheden voor bedrijfswagen inrichting van uw wagenpark. Door installatie van de juist inrichting van uw bedrijfswagen weet u zeker dat de auto veiliger is en u meer efficiency behaald. U koopt niet alleen een inrichting, wij bieden u een volledig pakket. Wij staan voor de know-how, de producten en de installatie vanaf de bestelling totdat u de auto komt ophalen. Zo hoeft u zelf geen tijd en energie aan de auto inrichting te besteden. Wij zorgen ervoor dat het werkt!


4. Autobelettering

Ook belettering van uw wagenpark kunnen wij voor uw verzorgen. Wij werken samen met meerdere partijen die voor u de perfecte belettering kan verzorgen. Of het nu gaat om een naamsvermelding of uitgebreide full colour afbeelding, na inventarisatie van uw wensen ontvangt u een ontwerp en offerte op maat. Bij aflevering van de auto zorgen wij dat uw auto geheel conform het door u goedgekeurde ontwerp is beplakt.


5. Verzekeringen

Heeft u uw wagenpark in eigendom wordt er gekeken naar een verzekeringsvoorstel voor uw gehele wagenpark. Henri & Herman Business Services onderzoekt graag met u de mogelijkheden en brengt u in contact met de onze verzekeringsspecialist. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verzekeringsmogelijkheden. 


6. Schadeherstel

Henri & Herman heeft 1 schadeherstelbedrijven die onder de merknamen ABS autoherstel. Henri & Herman Schadeherstel is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en de totale schade-afwikkeling. Wij repareren auto's van alle merken en types voor lease en verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en ATP-ers en richten ons daarmee op de zakelijke markt maar ook op de particuliere autobezitters. Meer informatie over Henri & Herman Schadeherstel? Klik dan hier


7. One-stop-shopping!

Henri & Herman geeft op al uw mobiliteitsvragen een antwoord en kan in alle behoeftes op dit gebied voorzien. Zo profiteert u van het gemak van dit one-stop-shopping concept! Service van Henri & Herman voor u.
Besparen op jouw wagenpark?

Door de jarenlange ervaring van de medewerk(st)ers binnen ons fleetteam Henri & herman zijn wij in staat om het wagenpark te beoordelen. Dit doen we voor onze bestaande of nieuwe klanten. Hierin beoordelen we de autoregeling of mantelovereenkosten en adviseren wij of en hoe deze aangepast kunnen worden.