StoreVan bedrijfswageninrichtingen

Als je recent een bedrijfswagen hebt aangeschaft en inmiddels aan het oriënteren bent voor een passende inrichting, dan weet je dat de keuze erg groot is! Ga je voor een standaard oplossing of toch voor een op maat gemaakte bedrijfswageninrichting?

Ook wil je dat de inrichting duurzaam, licht van gewicht, sterk en flexibel is. Daardoor kom je al snel uit bij verzinkt stalen (en dompelbad gecoate) oplossingen, een constructiegemaakt zoals je eigen bestelbus. Bovendien kun je de bedrijfswageninrichtingen vanStoreVan gemakkelijk monteren en verwijderen. Zo kun je de inrichting na een aantal jaar
als nog hergebruiken in een nieuwe bedrijfswagen. Handig, toch!

Verder is het belangrijk dat je al je materialen en gereedschappen netjes en goed op kunt bergen. Dit verkleint de keuze naar een merk dat inrichtingen levert met tal van mogelijkheden en accessoires, zoals StoreVan. En last but not least: het oog wil ook wat!

De voordelen van StoreVan bedrijfswageninrichtingen

  • 8 jaar garantie
  • Sterk als staal, licht als aluminium
  • Super licht geconstrueerd door toepassing van kokerprofielen
  • Uitermate geschikt voor zware beladingen
  • TÜV botstest en GS gecertificeerd, veilig en opgeruimd
  • Gecertificeerde montage door gecertificeerde technici mogelijk
  • Goedkoper en duurzamer dan andere topmerken

Realistisch beeld met CAD-tekening

Bij StoreVan wordt de inrichting in je bedrijfswagen ingetekend met een inventief CAD-programma. Op deze manier krijg je een realistisch beeld van de werkelijkheid, waardoor het eenvoudiger wordt om de inrichting te kiezen die het beste bij jou en jouw beroep past. Door de constructie samen met de adviseurs van StoreVan te ontwerpen, wordt de kwaliteit gegarandeerd!

Samenwerking Henri & Herman

Henri & Herman werkt op het gebied van bedrijfswageninrichting samen met StoreVan bedrijfswageninrichtingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bedrijfswagens en/of bedrijfswageninrichting, dan ben je bij Henri & Herman aan het juiste adres.

Meer weten?

Neem contact op met Dennis Lekkerkerker of laat je gegevens achter zodat hij contact met jou kan opnemen.

Dennis Lekkerkerker

Fleetsales Manager

06 – 22 54 24 21

dennis@henriherman.nl

Neem contact met mij op